Ábel Anita nem akarja, hogy Liptai Claudiához hasonlítsák

Forrás: Nánási Pál, TV2 -
TV2 Ábel Anita Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita rengeteg feladatot kap a TV2-től, és természetesen beugrik Claudia helyett is egy-egy műsorba. A színésznőnek azonban elege van abból, hogy sokan azt sugallják, Claudiát koppintja. A Facebookon írta le véleményét.

Egy éve derült ki, hogy Ábel Anita a TV2-höz igazol, nagyon úgy tűnik, hogy jó cserét csinált. A csatornától rengeteg lehetőséget kap, nagyon sok műsorban szerepel. Természetesen Liptai Claudia helyett is beugrott egy-egy adásba, sokan pedig azt sugallják, hogy a műsorvezető Claut koppintja. Ebből lett egyszer és mindenkorra elege Ábel Anitának.

Betelt a pohár Ábel Anitánál: nem koppintja Claudiát Forrás: Nánási Pál, TV2

"Kicsit betelt az a bizonyos pohár!" - írta Facebook-oldalára Anita, mert elege van abból, hogy sokan azt írják, Liptai Claudiát koppintja. "Egy évvel ezelőtt hívott a Tv2, remek feladatokat kaptam: Kismenők, Drágám, add az életed, Sztárban sztár + 1kicsi! Szeretek itt lenni!!!! Párhuzamosan dolgoztunk Clauval, örültünk, hogy újra egy csatornánál vagyunk, aztán vele megtörtént a csoda: újra édesanya lett, és én szívemből boldog voltam, hogy mellette vagyok ebben az örömben! A színházban bevett dolog, ha egy színésznő elmegy szülni, átveszik a darabokat, amiben játszik, a tévében sincs ez másként.

Helyettesíteni kell, mint hasonló esetben, bármelyik munkahelyen!

A TV2 is egy munkahely, a csatorna engem kért meg erre, miközben más műsorban is dolgoztam. Azt sugallni, hogy én azért csináltam tudatos életmódváltást...15 kg-t fogytam...pardon? ..mert tudtam, hogy Claudia székében fogok ülni, és jól akarok kinézni, több mint hülyeség...és szánalmas is! Főleg, hogy

hazugság, hiszen mikor a csatornához mentem, még ő maga sem tudta, mit hoz a saját élete..."

- írta Anita, hozzátette, ő nem akar más lenni, elégedett magával. "4 éves korom óta szerepelek a nyilvánosság előtt,

nincs szükségem arra, hogy más bőrébe bújjak, elég fárasztó is lenne!

Ha hasonlítunk is, csak annyiban, hogy határozott, az életet humorral élő nők vagyunk! Valamint két kezünk van, lábunk, arcunk, amin van orr és szem. Igen, ez alapján valóban hasonlítunk! Mint minden ember" - írta a többi között Anita, amivel a legtöbb rajongója teljes mértékben egyetértett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.