Robin Thicke meztelenül fürdött kutyájával - Fotó!

kutya meztelen fürdés Robin Thicke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán különös képpel lepte meg rajongóit Robin Thicke, ennyire intim fotót még soha nem tett közzé az énekes. A kádban ülve, meztelenül fotózta le őt a barátnője, ráadásul a sztár a kutyájával fürdött.

Nagyon szereti élete minden pillanatát megosztani rajongóival Robin Thicke, gyakran tesz közzé fotót családi életükről. Az azonban még a követőit is meglepte, hogy a minap milyen különös képet tett ki Instagram-oldalára. A sztár ugyanis teljesen pucér!

Robin Thicke meztelenül fürdött kutyájával Forrás: Instagram/Robin Thicke

Az énekes a fürdőkádban látható a fotón, ráadásul nem is egyedül! Robin Thicke hihetetlenül édes kiskutyájával együtt lazul a kádban, de a mosolya nem őszinte, legalábbis a fotóhoz tartozó leírásban ezt állítja. "Amikor a kiskutyád beugrik a kádba, és a csajod készít rólad egy fotót, te pedig próbálsz mosolyogni" - írta a képhez Robin, aki a barátnőjéről is tett ki egy hasonló képet. Ezek szerint ők nem egymással, hanem a kutyával szoktak fürdeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.