Berki Krisztián megcsalja Hódi Pamelát?

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
Hódi Pamela Berki Krisztián (TV2) megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki és Pamela csúnyán összevesztek a Valentin-napi vacsorán. Pamela majdnem ráborította az asztalt szerelmére. 

Pamela és Krisztián ünnepi vacsorája akár jól is alakulhatott volna, hiszen egy szép és romantikus éttermet választottak a különleges alkalomra, azonban a beszélgetés során olyan témákat érintettek, amiktől azonnal elszabadult a pokol.

Berki Krisztián elárulta az igazat Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Berki foggal-körömmel küzd az ellen, hogy a csinos modell megváltoztassa őt, de a sztáranyuka szerint ez anélkül is megtörténik, hogy Krisztián bármit csinálna. Azonban azt is hozzátette, hogy a nőügyeiben igenis változtatni fog a 36 éves sztár gondolkodásán, ugyanis azt nem hajlandó elviselni, ha egy harmadik fél is részt vesz a kapcsolatukban.

"De vannak és mindig is lesznek! Csak te nem fogod észrevenni. Nekem igenis az életemhez hozzátartozik, én szeretem megnézni a szép lányokat" - vallotta be Berki.

Pamela nem tért magához a szavak hallatán, teljesen kikelt magából, nem rejtette véka alá a véleményét. Mostanában ismét egyre sűrűbben kapnak össze a szerelmesek, talán lehet, hogy tényleg van Berkinek valakije?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.