Lady Gaga bepasizott

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Super Bowl szerelem Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga a Super Bowl szünetében megmutatta meg, ki az új pasijelölt: Christian Carinoval látták romantikázni.

Úgy tűnik az énekesnő talált valakit, akivel vígasztalódat vőlegényével való szakítása után. Többen is látták Christian Carinot és Gagát a Super Bowl szünetében, úgy néztek ki akár a turbékoló szerelmesek.

Lady Gagára talán újra rátalált a szerelem? Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Rá is fér a boldogság az énekesnőre, hiszen előző párjával már az eljegyzésen is túl voltak, mégis szakítás lett a vége. Ahogy azt már a Life.hu korábban megírta, a pár még 2011-ben talált egymásra a You and I című klip forgatásán, majd 2015 Valentin napon Taylor Kinney meg is kérte a 30 éves sztár kezét.

Végül mégis csak elváltak útjaik, ám azóta Gaga nem nagyon engedett magához közel senkit. Lehet, hogy ez most fog megváltozni, Christian Carinonak köszönhetően? A párost már korábban is látták együtt egy Kings of Leon koncerten, szóval még az is elképzelhető, hogy lassan hivatalosan is bejelentik a kapcsolatukat - írta meg a DailyMail.

Gór Nagy Mária 13 évesen ment férjhezhttp://www.life.hu/sztarok/20170210-gor-nagy-maria-gyerekkent-ment-ferjhez.htmlGór Nagy Mária bevallotta, 13 éves korában eset át a nászéjszakán. TV + Sztárok--Nagy Adrira rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20170210-nagy-adri-bevallotta-az-uj-szerelmet.htmlNagy Adri hosszú ideig erősítette a szinglik táborát, ám a közelmúltban végre rátalált a szerelem. Választottja pedig egy igen jómódú családból szrámazú pasi... TV + Sztárok--Delhusa Gjon egy 19 éves lányt szerethttp://www.life.hu/sztarok/20170210-delhusa-gjon-egy-44-evvel-fiatalabb-lanyba-szerlemes.htmlÉvek óta nem mesélt a magánéletéről Delhusa Gjon, pedig zajlanak körülötte az események. Egy 44 évvel fiatalabb lányba, Fanniba szerelmes, akivel tökéletesen kiegészítik egymást. A korkülönbség pedig egyiküket sem érdekli. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázst betámadták a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20170210-dzsudzsak-balazst-kiosztottak-a-kommentelok.htmlDzsudzsák Balázs a sztárfocisták luxuséletét éli: szebbnél szebb autók, utazások és nők. Ő mégsem felhőtlenül boldog... TV + Sztárok--Terhes Munkácsy Kata színésznő, a Barátok közt egykori szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170210-munkacsy-kata-a-baratok-kozt-volt-szinesznoje-terhes.htmlÉvek óta egy párt alkot Munkácsy Kata és Serbán Attila. A színésznő – akit a Barátok közt Bokros Lindájaként ismert meg az ország – kisbabát vár szerelmétől: már az ötödik hónapban van! TV + SztárokRTLKLUBBaukó Éva nyílt levelet írt Sarka Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170210-bauko-eva-hajdu-peternek-es-sarka-katanak-hagyjatok-abba.htmlHajdú Péter és Sarka Kata nem a csendes szétválást választották. Mióta kiderült kapcsolatuk megromlása, rengetegszer szólaltak meg újságokban vagy nyíltan a Facebook-oldalukon a fejleményekről. Legutóbb Kata teregette ki a szennyest közösségi oldalán arról, mennyit tűrt egykori férjének az elmúlt években. Baukó Éva pedig úgy érezte, ez már több a soknál: nyílt levélben megkérte őket, hagyják abba, és intézzék el maguk között. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.