Jakupcsek Gabriellát akarták Gundel Takács Gábor helyére?

Forrás: TMC -
MTVA Maradj talpon! (vetélkedő) Gundel Takács Gábor Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábor felmondott a közmédiánál, az erről szóló hírek alig egy hete láttak napvilágot. A csatorna keresi a műsorvezető utódját, egyesek azt állítják, hogy Jakupcsek Gabriella neve is felmerült.

Gundel Takács Gábor alig egy hete mondott fel a közmédiánál, de természetesen még dolgozik. Február 16-ig forgat, de közben a csatorna már keresi az utódját. Ezzel kapcsolatban láttak napvilágot érdekes híresztelések: állítják, Jakupcsek Gabriellát is megkeresték.

Az MTVA határozottan kijelentette, hogy nem keresték meg Jakupcsek Gabriellát Forrás: TMC

A Blikk értesülései szerint a 2015 decemberében menesztett műsorvezetőt szívesen látták volna újra az MTVA-nál, mint a Maradj talpon! műsorvezetőjét. A lap állítja, hogy telefonon történt a megkeresés: ezt egy neve elhallgatását kérő bennfentes nyilatkozta a lapnak. A lap azt is tudni véli, hogy Jakupcsek Gabriella határozottan visszautasította az ajánlatot. Az MTVA azonban megkeresésükre határozottan kijelentette, hogy nem vették fel a kapcsolatot Jakupcsek Gabriellával.

8 év után tér vissza a TV2 képernyőjére Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella tavaly méltatlan körülmények között kényszerült távozni a királyi televízióból. A műsorvezető azóta nem dolgozott a képernyőn, most viszont egy merőben új formátummal tér vissza... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Gábor Zsazsát megerőszakolta férje – így esett teherbe a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170207-gabor-zsazsa-megeroszakoltak-ferje-terhes-lett.htmlGábor Zsazsa néhány hónappal a századik születésnapja előtt hunyt el amerikai otthonában. Férje, Frederic von Anhalt még halála után is egykori szerelme akaratát szeretné beteljesíteni: mindenáron Magyarországon temetné el. Vajon a herceg tudott arról, hogy a dívát a Hilton-lánc örököse megerőszakolta, és így esett teherbe? TV + SztárokOrigoKeleti Györgyi fotóival hirdetett egy német bordélyházhttp://www.life.hu/sztarok/20170207-keleti-gyorgyi-kepeivel-hirdetett-egy-nemet-bordelyhaz.htmlNémet bordélyház oldalán tűnt fel Keleti Györgyi, vagy legalábbis a fotói. Az egykori playmate Vivien néven jelent meg a honlapon, és hétvégén 12 órára közel 1 millió forintba kerülnek a szolgáltatásai. A sztár azt nyilatkozta, hogy a fotókat egy ügynökség készítette, az, hogy mire használják fel, nem érdekli. TV + Sztárok--Megcsalják vagy sem? Pirner Alma magánnyomozót fogadotthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-pirner-alma-magannyomozot-fogadott.htmlPirner Almának rossz érzései támadtak egy korábbi kapcsolatában, úgy gondolta, párja megcsalja őt. Már majd beleőrült a bizonytalanságba, ezért a végére akart járni a dolgoknak: magánnyomozót fogadott. TV + SztárokOrigoHavas Henrik: "Ez az én hiányosságom, ami a nőknél baromi kínos"http://www.life.hu/sztarok/20170206-havas-henrik-nok-maganelet-csajozas.htmlHavas Henrikről mindenki tudja, hogy ami a szívén az a száján. A nyíltságáról és szókimondásáról híres televíziós ezúttal a nőkhöz fűződő viszonyáról mesélt.TV + SztárokOrigoKirály Linda: "Maradandót raktam le az asztalra"http://www.life.hu/sztarok/20170206-kiraly-linda-maradandot-raktam-le-az-asztalra-sztarban-sztar-1-kicsi.htmlKirály Linda a Sztárban Sztár +1 kicsiben saját magát is megnézhette, hiszen a győztes Pál Dénesék őt alakították duettjükben. Linda elmondta, milyen érzésekkel figyelte megformálóját, de azt is megtudhattuk az énekesnőtől, hogyan élte meg a műsort azok után, hogy a korábbi szériából betegsége miatt hamar távoznia kellett.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHivatalos: Befejezték a nyomozást George Michael halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-fadi-fawaz-artatlan-nem-volt-koze-george-michael-halalahoz.htmlTisztázta a rendőrség Fadi Fawazt, George Michal párját: az éneke halála körül nem voltak gyanűs körülmények.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.