Sarka Kata és Bálint Antónia tárgyalása elmaradt: egy boszorkányt hallgattak volna ki

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata rontás Bálint Antónia boszorkány tárgyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata azzal vádolta Bálint Antóniát, hogy jóssal, kuruzslóval próbál rontást küldeni a családjára. Ennek az ügynek a tárgyalása azonban elmaradt, pedig Katát és a boszorkányt hallgatta volna meg a bíróság.

Nem került sor arra a tárgyalásra, amelyben egy boszorkányt hallgatott volna ki a bíróság. Sarka Kata vádolta meg annak idején Bálint Antóniát azzal, hogy mindenféle kuruzslónál próbálkozik, hogy rontást küldessen a családjára. Kata annak idején a Facebook-oldalán akadt ki az egykori szépségkirálynőre, aki határozottan tagadta a vádakat. Bírósági ügy lett a dologból, Kata azonban nem jelent meg a kitűzött időpontban a tárgyaláson.

Sarka Kata nem jelent meg a boszorkányperen Fotó: Mudra László/Origo

„Ma valóban engem és azt a »boszorkányt« hallgatta volna meg a bíróság, akihez Antónia elment, hogy rontást kérjen a családomra,

de én nem tudtam megjelenni, mivel az idézés Petihez ment, én pedig nem nála lakom. Mire tudomást szereztem róla, már nem tudtam módosítani a programom..."mondta a műsorvezető a Ripostnak. A lap kereste Bálint Antóniát is, aki azonban nem kívánt nyilatkozni.

Ismert celeb próbál fekete mágiával kárt okozni Sarka Katáéknak?

Kata szerint egy ismert hazai celebnő szeretne kárt okozni neki varázslók, kuruzslók, fekete mágia segítségével. A hölgy gyakran álneveket is használt álcázásként, és nemcsak Katának, hanem férjének és gyerekeinek is rossz dolgokat kívánt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Szakember segítségét kérte Tápai Szabina és Kucsera Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20170202-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-szakember-segitseget-kertek.htmlBoldogan neveli közös gyermekét Kucsera Gábor és Tápai Szabina, de az ő életükben is voltak hullámvölgyek. A mindennapos megoldandó problémákon túl volt egy komoly gondjuk is, amit csak szakember segítségével tudtak megoldani! TV + Sztárok--Felmondott a közmédiánál Gundel Takács Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20170202-felmondott-a-kozmedianal-gundel-takacs-gabor-nem-folytatodik-a-maradj-talpon.htmlGundel Takács a felmondási idejét tölti, így valószínűleg a Maradj talpon!-ból sem forognak már új részek tavasszal. TV + SztárokOrigoÍgy még nem láttad Cinthya Dictatort és Horváth Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20170202-cinthya-dictator-es-horvath-eva-a-viasat3-sikitofraszban.htmlAzt mondták, nem félnek semmitől, Cinthya Dictator és Horváth Éva azonban valószínűleg nem számítottak arra, ami a Sikítófrász ma esti adásában várt rájuk. A VIASAT3 parakaraokéjában a bogarak mellett patkányokkal is meg kellett küzdeniük, de az ijesztő feladatok elől a többi versenyző sem menekülhetett. TV + SztárokOrigoTücsi kiadja fővárosi lakását: szerelme miatt Székesfehérvárra költözötthttp://www.life.hu/sztarok/20170202-tucsi-szekesfehervarra-koltozott-pasija-miatt.htmlTücsi komoly elhatározásra jutott: maga mögött hagyta a fővárosi életét és az itteni lakását is. A csinos műsorvezető Székesfehérvárra költözött, hiába dolgozik Budapesten. Elárulta, miért döntött úgy, hogy elhagyja a fővárost. TV + Sztárok--A nyuszis magazinnak dobta le ruháit VV Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20170202-vv-dori-a-venezuelai-nyuszi-magazinban.htmlÖt éve bejutott a Playmate of the Year 12 döntőse közé, nemrég pedig a mexikói Playboy-villában járt Török Dóri, akit az ország a Való Világ7-ben ismert meg. TV + SztárokOrigoÍgy vesztette el szüzességét Kit Haringtonhttp://www.life.hu/sztarok/20170201-igy-vesztette-el-kit-harington-a-szuzesseget.html A híres színész elárulta, hogy milyen körülmények között esett meg vele az első szex. Kit azt is bevallotta, hogy egy kicsit elkapodták az eseményt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.