Örökre vége! Végleg szakított párjával a magyar énekesnő

Forrás: YouTube, TV2 -
Zalatnay Sarolta házasság Zalatnay Cini Márton Csaba szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Zalatnay Cini és Márton Csaba viharos kapcsolatának végleg befellegzett. Cini újra nagyot csalódott, úgy érzi, a férfi becsapta.

Márton Csaba pornóproducer akkor hagyta el az énekesnőt, amikor az börtönbe került. 13 év után, 2016 végén a férfi újra megkereste az énekesnőt, de Cini lánya, Niki gyanakvással fogadta a közeledést. Nos, igaza lett.

Márton Csaba és Zalatnay Cili kapcsolatának vége Forrás: Youtube, Tv2

"Gyanakvás nélkül, örömmel fogadtam, hogy újra nyit felénk. Meg is köszönte, hogy amikor felhívott először, nem küldtem el rögtön a francba. Niki már akkor azt kérte tőlem, hogy tartsam nyitva a szemem. Párszor találkoztunk, át is jött hozzám, aztán előállt az MLM-mel" - mesélte Cini a Blikknek.

Az éneksnő azt mondja, ha a ex-férje egyenesen megmondja, hogy miért kereste fel, akkor még el is gondolkodik rajta, hogy segít neki, de így nem volt tisztességes a dolog:
"Ez így nem volt tiszta. Ráadásul hazugnak nevezett a Facebookon. Én sosem bántottam őt, óriási hőfokon égett a szerelmünk, ezer éve nem láttuk egymást, nem gondoltam volna, hogy nekünk haragban kell elválnunk."

A konfliktus egyébként pont az említett Facebook bejegyzés miatt került nyilvánosságra. Niki, az énekesnő lánya látta meg, hogy milyen stílusban posztolt Márton az édesanyjáról, amit nem hagyhatott szó nélkül:
"Senkinek nem engedem meg, hogy tiszteletlenül beszéljen anyuval, és elfelejtse, mennyi mindent tett érte. Én régen felnéztem rá, de megint csalódást okozott."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.