Bereczki Zoltán elárulta, mi vonzó egy nőben

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán Nagy Ő szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő eltelt már a válása óta, de azóta nincs hír komoly kapcsolatról. Bereczki Zoltán már jó ideje keresi az igazit, de még nem találta meg. Abban viszont biztos, hogy első látásra fel fogja ismerni.

Ismerik a hölgyek Bereczki Zoltán, a színésznek bőven van rajongója, mégis egyedülálló. Hosszú idő telt már el a válása óta, de ő még nem találta meg az igazit. Egyelőre se híre, se hava még egy kapcsolatnak sem, pedig a színész nem zárkózik el, de szerinte akadály az, hogy ismert.

Bereczki Zoltán keresi az igazit Fotó: Mudra László - Origo

Mindenesetre, ha szembejön velem a nagy ő, első látásra megismerem, ebben biztos vagyok"

"Kitartó vagyok és ez szerintem bejön nekik. Viszont ha valaki nagyon tetszik, türelmetlen is tudok lenni. Ha nemet mondanak, elfogadom"

Válótársak: Tamara és Dávid úgy döntöttek, kibékülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170127-valotarsak-tamara-es-david-kibekulnek.htmlA viharos szakítás és szétköltözés után a Válótársak két szereplője úgy döntött, hogy mégis megpróbálják együtt. Tamara és Dávid kibékültek, kíváncsian várjuk, meddig tart az egyesülés. TV + SztárokOrigoEzért vállalta Tallós Rita a botrányos rákellenes kampányfilmszerepethttp://www.life.hu/sztarok/20170127-tallos-rita-megszolalt-a-magyar-rakellenes-liga-reklamjarol.htmlA Magyar Rákellenes Liga kampányfilmje óriási felháborodást keltett. Sokak úgy érezték, hogy a reklám áldozathibáztató és megaláz minden beteget. Nem értették, Tallós Rita hogyan vállalhatott ebben szerepet, a színésznő elárulta, ő másként értelmezte a film lényegét. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia kisfia édesapjára hasonlíthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-liptai-claudia-kisfia-apukajara-hasonlit.htmlLiptai Claudira hétről hétre egy blogbejegyzésben osztja meg gondolatait, immáron kétgyerekes édesanyaként. Ezúttal arról mesélt, kire hasonlít kisfia, Marci. TV + SztárokOrigoLitkai Gergely a Dumaszínházi belső viszályokról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-litkai-gergely-a-dumaszinhazi-osszetuzesekrol-beszelt.htmlSokszínű műsort és előadókat vonultat fel a Dumaszínház, de volt idő, amikor úgy tűnt, a közösségükben nincs minden rendben. Többek között Kormos Anett és Bödőcs Tibor is távozott, ennek okairól Litkai Gergely mesélt. TV + Sztárok--Pintér Tibor exe csúnyán beszólt Sarka Katának és egykori kedvesének ishttp://www.life.hu/sztarok/20170127-pinter-tibor-acs-beatrix-beszolt-sarka-katanak.htmlPintér Tenya exe beszólt Sarka Katának. Vajon mi lesz ennek a vége? TV + Sztárok--Scarlett Johansson másodjára is válikhttp://www.life.hu/sztarok/20170126-masodjara-is-valik-scarlett-johansson.htmlScarlett Johansson második házassága is tönkrement. A csinos színésznő mindössze két év után válik férjétől, de a híresztelések szerint a múlt nyár óta nincsenek együtt Romain Dauriac francia újságíróval. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.