életveszély sztárok súlyos baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány komolyabb baleset emlékét egy életen át sem lehet elfelejteni. A sztárok közül is akadnak néhányan, akik sajnos életre szóló traumát éltek át. 

Judy

1998 decemberében történt az a súlyos autóbaleset, melynek következében az énekesnő élete teljesen megváltozott. Lelkileg is újra kellett építenie önmagát, nem beszélve a fizikai sérülésekről, hiszen 28 csontja törött el. Összeroncsolódott az arca, leszakadt a szájpadlása, eltört a lapockája, a válla, a bal oldali bordái pedig átszúrták a tüdejét.

Az életmentő műtéteket követően rengeteg plasztikai műtétre volt szükség, ugyanis Judy arca annyia eltorzult, hogy a látogatóba érkező ismerősei nem ismerték fel. Két hónapig volt kórházban. Ez idő alatt az életmentő műtéteken túl is több mint 30 plasztikai beavatkozáson esett át. Ma már túl tette magát az eseményeken, újra építette az önbizalmát, és boldog családanyaként éli a mindennapjait.

Judy: „Úgy gondoltam mindenki szörnynek lát" Forrás: Judy

Rékasi Károly

A híres színész 2015 nyarán szenvedett súlyos motorbalesetet, motorja egy személygépjárművel ütközött. Az 54 éves színészt a helyszínen újra kellett éleszteni, ezt követően pedig kórházba került, de továbbra is életveszélyes állapotban volt. Károlyt többször is megműtötték.

ám újabb komplikációk jelentkeztek. A színész combjába egy vasszerkezetet ültettek, ez rögzítette a színész csontjait a csípőjétől a térdéig, szervezete azonban nem fogadta be az orvosi fémet, gyulladás alakult ki. Mindeközben húsevő baktériumok is megfertőzték a legyengült immunrendszere miatt. Kedvese, Pikali Gerda mind végig mellette állt, de a kapcsolatukat így is próbára tette a sok megrázkódtatás.

Rékasi Károly: "Gerda egy tünemény. Gondoskodik rólam, és tényleg mindenre odafigyel, amiért nagyon hálás vagyok" Fotó: Marton Szilvia/Origo

Hajas László

Egy televíziós interjúban mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt komoly balesetet szenvedett, életveszélyes állapotba került. Laci éppen vizisíelt, amikor elesett. Annyira beverte a fejét, hogy megrepedt a koponyája, agyrázkódást szenvedett és az eszméletét is elveszítette.

Három hónapig tartott mire felépült. Esete először annyira súlyosnak tűnt, hogy még a koponyáját is fel akarták nyitni, de szerencsére végül erre nem került sor. Talán ez a baleset is szerepet játszik abban, hogy a sztárfodrász mindig nagyon igyekszik vigyázni magára és az egészségére.

Hajas Laci életveszélyes fejsérülést szenvedett Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Sylvester Stallone

Az amerikai színész a Rocky IV. részének forgatása közben szenvedett súlyos balesetet. A forgatás során nem alkalmaztak kaszkadőröket, minden verekedős jelenetet a színészek alakítottak. A film utolsó jelenetében Rocky kikap az ellenfelétől, de Stallone a való életben is hatalmas ütést kapott: arra kérte Dolph Lundgrent, hogy akkorát üssön, amekkorát csak bír.

Színész kollégája eleget tett a kérésnek, és akkora ütést mért a 70 éves sztárra, hogy kórházba kellett szállítani, ugyanis megdagadt a szíve. Napokig intenzív osztályon volt. Akkoriban Stallone még jobban bírta a gyűrödést, viszonylag hamar felépült a traumából.

Sylvester Stallone akkora ütést kapott, hogy szívdagadást kapott Forrás: AFP

Kate Winslet

A híres színésznőt a Titanic forgatása során érte komoly szerencsétlenség. Ő volt az egyetlen ugyanis, aki a jelenetek során nem viselt búvárruhát, így majdnem vízbe fulladt, életveszélyes állapotba került.

Ezt követően sem folytatódott szerencsésen Kate pályafutása a filmben, ugyanis a hideg víz miatt tüdőgyulladást kapott, influenzás lett és még egy csontja is megrepedt. Kate imád flörtölni a fiatalabb kollégáival, de a 11 Oscar-díjas film forgatása során erre biztosan nem került sor.

Kate Winslet majdnem megfulladt a Titanic forgatása során Forrás: AFP/Angela Weiss

Sztárok, akik szinte gyerekként estek teherbe http://www.life.hu/sztarok/20170116-sofia-vergara-19-eves-volt-amikor-teherbe-esett-elkepeszto-terhessegek.htmlA sztárvilágban is számtalan példa akadt rá, hogy valaki a húszas évei előtt vált édesanyává. Bár van, aki ilyenkor feladja a karrierjét, ezek a hölgyek nem mondtak le az álmaikról. Cikkünkben bemutatjuk Hollywood legsikeresebb tini anyukáit, akik a korán jött gyermekeik mellett is hatalmas sikert futottak be. TV + Sztárok--A csapból is ez folyjon! Ezért imádják a sört a sztárok http://www.life.hu/sztarok/20170113-istenes-bence-es-majka-szivesen-isznak-egy-pohar-sort.html"A sör annak a bizonyítéka, hogy Isten szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk" - mondta Benjamin Franklin, aki a jelek szerint szívesen emelte fel a poharát egy-egy baráti összejövetel alkalmával. De mi a helyzet hazánk sztárjaival? Meglepő válaszok érkeztek. TV + Sztárok--Magyar sztárok, akik külföldön próbáltak szerencsét http://www.life.hu/sztarok/20170109-gombos-edina-es-pokrivtsak-monika-kulfoldon-kezdtek-uj-eletet.htmlSokan szinte megdöbbentek, amikor Gombos Edina és családja elhagyta az országot, hogy Amerikában új életet kezdjenek. Hiába azonban a meglepettség, hiszen nem ők voltak az elsők, akik ezt a döntést hozták. Íme, néhány olyan sztár, aki maga mögött hagyta a hazáját. TV + Sztárok--Egyre nő a veszély! Sztárok, akik lelkes környezetvédők http://www.life.hu/sztarok/20170109-natalie-portman-es-leonardo-dicaprio-sztarok-akik-kornyezetvedok.htmlA 21. század egyik legnagyobb problémája a globális felmelegedés. Nincs mit szépíteni: Földünk „haldoklik”, így a mi feladatunk, hogy helyrehozzuk azt, amit évezredek alatt sikerült tönkretennünk. Szerencsére a világsztárok közül többen is küzdenek egy élhetőbb jövőért. Nézzük, ők hogyan harcolnak. TV + SztárokOrigoElő a borotvával! Sztárok, akik kopaszok lettek http://www.life.hu/sztarok/20170105-egy-filmszerep-kedveert-megszabadultak-a-hajuktol-cate-blanchett.htmlBár a külsejükre bármennyit hajlandóak áldozni, az igazi "szerelem" akkor is a munka marad számukra. Ezért nem is olyan meglepő, ha ezek a sztárok egy-egy forgatás kedvéért megszabadultak a szépséges hajkoronájuktól. TV + Sztárok--Magyar sztárok, akik a hitel csapdájába estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-magyar-hiressegek-akik-nagyon-nehezen-tudjak-fizetni-a-hitelt.htmlSzinte naponta olvashatunk a médiában híreket arról, hogy egyre többen küzdenek az évekkel ezelőtt felvett hitelükkel. A magyar hírességek sem kivételek, páran közülük keményen megküzdöttek a bankokkal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.