Sarka Kata egy napra eltűnik a Facebookról

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata Facebook eltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állandó online jelenlét hátránya, hogy az élet apró örömeit nem vesszük észre. Ez főként a közszereplőkre igaz. Ezért Sarka Kata úgy döntött, egy időre kivonul az online térből, hogy az offline életére koncentráljon. 

Sarka Kata – a legtöbb közszereplővel egyetemben – rengeteget foglalkozik a Facebook-oldalával. Folyamatosan posztol, képeket, videókat oszt meg a rajongóival – legutóbbi posztjával igen nagy port kavart –, ami rengeteg idejét elveszi. A műsorvezető rájött, hogy sok mindenről lemarad, miközben a telefonját nyomkodja. Hiába zajlanak körülötte az események, elmegy mellettük, hiszen a közösségi oldalának menedzselése fontos feladat, viszont rádöbbent, hogy muszáj néha szünetet tartani. Elhatározta, hogy egy napra kivonul az online térből.

Sarka Kata Facebook-mentes napot tart Fotó: Mudra László/Origo

Sarka Kata elhatározásáról a Facebook-oldalán tájékoztatta a rajongóit, és őket is arra biztatja, kövessék a példáját. „Tegnap szemtanúja voltam egy jelenetnek, ami

rádöbbentett arra, hogy mennyi mindenről maradunk le az életben, csupán azért, mert a telefonunkat bámuljuk lehorgasztott fejjel,

és ez időnként rám is igaz sajnos. Ezért arra gondoltam, néha beiktatok egy-egy Facebook-mentes napot! Szerintem ez remek lehetőség arra, hogy az »offline« világban aktívabb legyek. Holnapra terveztem az első ilyen alkalmat. Tartsatok velem” – írta posztjában Kata, és megkérte rajongóit, dokumentálják a Facebook-mentes napjukat, és küldjék el neki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.