Sarka Kata válás barátnő Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter Sarka Kata szerint már régen megtalálta a boldogságot egy másik nő oldalán, ám ezt a showman mindeddig tagadta. Ezúttal viszont felfedte, kiért is dobog valójában a szíve.

Közösségi oldalán mutatta meg élete nőjét Hajdú Péter, aki

egy posztban leplezte le, ki rabolta el a szívét.

Biztosan sokan lennének most a showman helyében, ugyanis az éppen válófélben lévő műsorvezető nem mással, mint a csodálatos és szintén válófélben lévő Angelina Jolie-val pózol. Természetesen nem az igazival, hanem a viaszszobrával, hiszen Péter Londonban van éppen, és a Madame Tussauds nevű híres panoptikumba is ellátogatott, ahol többek között Brad Pitt exének mása is látható.

Hajdú tagadja, hogy a feleségével való szakítása óta más nő is lenne az életében, Sarka Kata viszont a napokban tette közzé a saját Facebook-oldalán, hogy Péter már a házasságuk alatt is csajozott, és gyakorlatilag ez okozta a kapcsolatuk végét. Sőt egy bizonyítékul szolgáló sms-t is megosztott, amiben az állt, hogy egy neve elhallgatását kérő szállodai dolgozó szerint exe éppen az üzenet megírása alatt is egy neves budapesti szállodában tartózkodik, és félreérthetetlenül egy másik nő társaságában van. Nem tudni, mi az igazság, annyi viszont bizonyos, hogy a válásuk nem lesz egyszerű, jókora vagyon felett kell majd döntést hozniuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.