Árpa Attila szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila és gyönyörű kedvese, Tomán Szabina egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy útjaik elváltak, nem tudták megmenteni házasságukat. Bár az egykori sztárpár igyekszik nem a nyilvánosság előtt élni magánéletét, annyi kiderült, hogy azóta már mindketten megtalálták a boldogságot.

A hírek szerint Szabina Tornóczky Anita exférjével, Szini Bélával alkot egy párt, Árpa Attila kedveséről viszont eddig nem sokat tudtunk, csak annyit, hogy létezik.

A sztár sokat sejtetően csak ennyit mondott róla:

"Ha tudnák, ki a barátnőm, sokkal jobb sztori lenne."

A Story magazin viszont kiderítette, hogy egy üzletasszonyba szerelmes a sármos színész. A Karinthy Színház Tortúra című darabjának bemutatóján jelent meg szőke kedvesével. Kísérőjéről nem árult el semmit, de az ismerősök elmondták, hogy egy kőkemény és okos üzletasszony a legújabb választottja, akivel tavaly márciusban már egyszer lencsevégre kapták, motorozás közben.

Árpa megmutatta új kedvesét Forrás: Story Magazin

Árpa Attila: "Inkább az országúti karambol mellett döntenék"

Bár a színészt kemény férfinak ismeri az ország, az életben szívesen kikerüli a nőkkel folytatott vitákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.