VV Zsolti munkát kapott az Rtl Klubnál

Forrás: Rtl2/Való Világ -
VV Zsolti munka RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsolti már a beköltözése előtt hangoztatta, hogy mindenképpen műsorvezető szeretne lenni, most pedig már munkába is állt az Rtl Klubnál. Egyelőre természetesen nem képernyős pozícióban bizonyíthat, de később bármi megtörténhet...

A Való Világ 8. szériájának egyik legfeltűnőbb egyénisége kétség kívül VV Zsolti volt, aki

bátran vállalta másságát, sőt élő adásban kérte meg szerelme, Patrik kezét,

aki igent is mondott a rendhagyó lánykérésre. Az esküvőről egyelőre nem tudunk bővebb információt, arról viszont igen, hogy egy másik álma lassan szintén valóra válik. Már a beköltözése előtt azt mondta a reality házigazdájának, Nádai Anikónak, hogy egyszer a helyére pályázik, most pedig már szerepet is kapott az Rtl Klubnál. Persze egyelőre nem mint képernyős, a Blikk információi szerint ugyanis a Survivor nevű produkció castingcsapatát fogja erősíteni.

VV Zsolti munkát kapott az Rtl Klubnál Forrás: Rtl2/Való Világ

"Az RTL Klubnál úgy működik, hogy ha műsort szeretnék vezetni, akkor először meg kell tanulnom műsort gyártani. Én ugyanis olyan műsorvezető szeretnék lenni, akinek az egyénisége mellett tartalmi tudása is van a munkában"- mesélte lelkesen Zsolti.

Arra is készségesen válaszolt, milye jellegű műsorban tudná elképzelni magát a jövőben.

"Mindenképpen szórakoztató műsor lenne a nekem való, de bármilyen műsort el tudnék vezetni, nyilván megfelelő tanulás mellett. Egy biztos, kellő alázattal és 100%-os munkavégzéssel fogom magam odatenni, hogy rászolgáljak a bizalomra"- mondta az egykori villalakó.

Tápai Szabina szexi vadmacskává változott - Kucsera teljesen beindulthttp://www.life.hu/sztarok/20170118-kucsera-gabor-bevadult-felesege-lattan.htmlTápai Szabina szexi vadmacskává változott, amitől férje, Kucsera Gábor teljesen beindult. Alig hitt a szemének... TV + Sztárok--Stohl András karaktere ledöntött egy szőkéthttp://www.life.hu/sztarok/20170118-stohl-andras-karaktere-balint-ket-hete-nem-volt-novel.htmlStohl András egy szexmániás vállalkozót alakít az RTL Klub nagy sikerű produkciójában, a Válótársakban. A válófélben lévő férfi nem bír magával, egy újabb hal akadt a hálójába... TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoPirner Almának 50 ezer eurót ajánlottak egy éjszakáérthttp://www.life.hu/sztarok/20170117-pirner-alma-szexualis-ajanlatot-kapott.htmlPirner Alma életéről egyre több információt tudunk meg Várkonyi Andi műsorában. Ezúttal is egy nem mindennapi esetről mesélt... TV + Sztárok--Hódi Pamela kiakadt: "Le lehet mondani az esküvőt!"http://www.life.hu/sztarok/20170113-hodi-pamela-kiakadt-es-lefujna-az-eskuvot.htmlHódi Pamela ezúttal teljesen kiakadt, és még az esküvőt is le akarta fújni... TV + SztárokOrigoNagy Feró 71 éves lett - felesége vigyáz rá, hogy csak keveset rosszalkodjonhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-nagy-fero-71-eves-felesege-vigyaz-mar-nem-bulizik-annyit.htmlA napokban ünnepelte 71. életévét a nemzet csótánya, Nagy Feró. Elképesztő formában van a sztár, minimum 20 évet letagadhatna. TV + SztárokOrigoNicole Kidman rácáfolt válásárahttp://www.life.hu/sztarok/20170109-nicole-kidman-racafolt-valasara-ferjevel-jelent-meg-a-golden-globe-on.htmlNicole Kidman házasságával kapcsolatban hallhattunk néhány pletykát, miszerint megromlott a kapcsolata férjével és a válást fontolgatják. Az idei Golden Globe vörösszőnyegén rácáfoltak a pletykákra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.