Részegen bulizott Nicole Kidman a Golden Globe-on: Videó!

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Golden Globe 2017 Nicole Kidman alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman felöntött a garatra, ami meg is látszódott a színésznő viselkedésén. Kínos felvételek következnek...

Nicole Kidman kissé túlzásba vitte az alkoholfogyasztást a Golden Globe afterpartiján. A 49 éves színésznő egy darabig a borokat kínáló pincéreket kergette, később pedig azokat kajtatta, akiknél valami ételt lehetett találni.

Nicole Kidman méregdrága estélyi ruháját a férjének kellett tisztán tartania Forrás: AFP/Valerie Macon

A színésznőt egyáltalán nem zavarta, hogy a viselkedése több mint nevetséges, így azzal is a férjének, Keith Urbannak kellett foglalkoznia, hogy a részeges asszony méregdrága ruhájáról eltüntesse az ételmaradékokat- írja a Daily Mail.

A portyázás tetőpontja az volt, amikor Nicole kérdés nélkül belesétált Tom Hiddlestone interjújába, és közlési kényszertől fűtve világgá kürtölte, hogy mennyire jól érzi magát ma este.

Mostanság egyre gyakrabban viselkedik furcsán a szexi sztár, legutóbb azért fakadt sírva a kamerák előtt, mert túl öregnek érzi magát.

Eltitkolt sztárgyerekek, akiktől hangos volt a sajtó http://www.life.hu/sztarok/20170117-magyar-sztarok-akiknek-allitolag-van-egy-eltitkolt-gyermekuk-d-nagy-lajos.htmlSzáz éve még botrányosnak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke, ma már viszont sokkal lazábban kezeli ezt a közvélemény. A sztárok eltitkolt utódai azért manapság is megmozgatják az emberek fantáziáját. TV + Sztárok--Gönczi Gábor meghatóan nyilatkozott párjáról: ezt jelenti számára Ildihttp://www.life.hu/sztarok/20170118-gonczi-gabor-az-apasagrol-es-parjarol-nyilatkozott.htmlGönczi Gábor két hónapja lett édesapa, ami teljesen megváltoztatott mindent. A híradós szerint most kezdődött el igazából az élete, és ezt párjának, Ildinek köszönheti. Gábor megható szavakkal nyilatkozott szerelméről... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZámbó Krisztián a tévéből értesült édesapja tragédiájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-zambo-krisztian-a-tevebol-tudta-meg-hogy-jimmy-korhazba-kerult.html16 évvel ezelőtt az egész országot megrázta Jimmy váratlan tragédiája, de természetesen a családnak volt a legnehezebb feldolgozni a szörnyűséget. Zámbó Krisztián, Jimmy elsőszülött fia annak idején tévéből tudta meg, hogy apja kritikus állapotban kórházba került. TV + Sztárok--Végrendelkezett Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20170118-vegrendelkezett-lagzi-lajcsi-az-edes-eletben.htmlÜgyvédje, Berényi András tanácsára végrendelkezett Galambos Lajos. A jogi szakember azzal érvelt, bármikor, bárkivel történhet baleset vagy betegség, jobb, ha van egy papír. A felvetés először Lajcsit is meglepte, de aztán az Édes élet kameráinak kedvéért számba vette a dolgait. TV + SztárokOrigoRobbie Williams alig várja a budapesti koncertjét, de az időpontot nem tudja http://www.life.hu/sztarok/20170117-robbie-williams-posztot-tett-kozze-budapestrol.htmlRobbie Williams már számtalan alkalommal járt nálunk koncertezni. Nem csoda, hogy csupa jó élménye van velünk kapcsolatban, hiszen a magyarok elképesztően imádják a zenészt. TV + SztárokOrigoKiss Ramónát hivatalosan is múzsának jelöltékhttp://www.life.hu/sztarok/20170117-kiss-ramonat-a-playboy-man-of-the-year-muzsajanak-jeloltek.htmlKiss Ramóna óriási megtiszteltetésben részesült: hivatalosan is múzsának jelölték. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.