Havas Henrik a Facebookon sértette meg Jollyt és Kis Grófót: "Két kövér roma"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Kis Grófo Havas Henrik Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik mostanában előszeretettel osztja meg hírességekről alkotott véleményét a Facebook-oldalán, sajátos stílusában persze. Ezúttal Kis Grófót és Jollyt sértette meg, nem is akárhogy! "Két kövér roma" – így nevezte Havas a zenészeket.

Havas Henrik szereti megbotránkoztatni az embereket, ő az, akit többnyire nem érdekel, ha másokat sért is nyers stílusa. A Facebook-oldalának elindulása óta a közösségi oldalon is kifejti időről időre a véleményét valakiről, ezúttal Kis Grófón és Jollyn volt a sor.

Havas Henrik sértő posztot írt Jollyról és Kis Grófóról Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Eredetileg egyébként arról írt volna a Tanár úr, hogy Fenyő Iván miként sértette meg posztjával Majkát és Kasza Tibit. Havas úgy fogalmazott, hogy a sztárok "összerúgták a port". Erről jutott eszébe másik két híresség, akik korábban szintén összevesztek, vagyis Jolly és Kis Grófo, akiket nem illetett szép jelzőkkel a Tanár úr, sőt, kifejezetten sértő volt.

"Az Arénát megtöltő két kövér roma, Jolly és Kis Grófo végre kibékült"

– írta a többi között posztjában, és itt még nem is állt meg. Kifejtette, hogy nincs baja a roma zenészekkel, például a Rolling Stonesból ismert Ronnie Wood "egészen jól nyomja", ám van különbség roma és roma között.

"Cigány és cigány közt is van különbség, és nemcsak kilóban"

– zárta posztját Havas Henrik, aki amellett, hogy sértő, úgy tűnik, a kilók megszállottja. Emlékezzünk csak vissza arra, amikor élő műsorban közölte egy éhségsztrájkolóval, hogy tulajdonképpen jót is tesz neki!

Íme, Havas Henrik teljes bejegyzése

"Azt mondja a szerkesztő, hogy Fenyő Iván összerúgta a port Kasza Tiborral, meg Majkával.

A színész szerint Majkának kigurult a traktorkerék a szájából, Kasza pedig, bár szépen fotózik, csak ne énekeljen.
Szóval: Majkát kedvelem, és bár néha nem bír magával, még mindig jobb, mint egy takonyzsúrfiú.
Kasza Tibivel dolgoztam együtt, nem egy Engelbert Humperdinck, de aki nem veszi észre benne a nagy adag öniróniát, annak lehet, hogy igaza van, de szerintem téved.
A mulatságos az, hogy a balhé egy Vekerdy Tamás-cikk miatt tört ki, és ez azért megnyugtat. Főleg, ha arra gondolok, hogy az Arénát megtöltő két kövér roma, Jolly és Kis Grófo végre kibékült. Feltételezem, nem egy Vekerdy-cikk miatt rúgták össze a port!
Egyébként – bár nem kedvelem a roma popot – szeretném leszögezni, hogy nem a cigány zenészekkel van bajom, mert ott van például a Rolling Stonesból Ronnie Wood, aki ugyan nem olyan szép, mint Jolly, de azért egészen jól nyomja.
Cigány és cigány közt is van különbség, és nemcsak kilóban!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.