Kibékül Paris Hilton és Kim Kardashian?

Forrás: Devan/INFGoff.com/© Devan/Infusla-19 -
békülés Paris Hilton kim kardashian sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint kibékül Hollywood két ősellenesége, Paris Hilton és KIm Kardashian. Talán csak nem nekik is benőtt a fejük lágya?

Kim Kardashian és Paris Hilton évekkel ezelőtt országosan jó barátnők voltak, aztán jött a dráma, és éveken át gyűlölték egymást.

Most azonban úgy fest, helyreáll a világ rendje és kibékülnek; Kim ugyanis nemrég meghívta Parist anyja, Kris Jenner karácsonyi bulijába.

Paris Hilton és Kim Kardashian 2010-ben Forrás: Devan/INFGoff.com/© Devan/Infusla-19

Nemrég pedig Paris és Kim testvére, Kourtney Kardashian futott össze egy szupermenő síruhaboltban, Aspenben, ahol a két celeblány igencsak megörült egymásnak, és shoppingoltak is együtt egy keveset - a róluk készült friss fotókat itt meg is nézheted.

Botrányos válások 2016-ban: van miről beszélni! http://www.life.hu/sztarok/20161223-botranyos-valasok-a-sztarvilagban-eroszak-is-felmerult-johnny-depp-kapcsan.htmlNincs min szépíteni: 2016 a válások éve volt. Több hollywoodi sztárpár is a különválás mellett döntött ebben az évben, ám sokan nem a megszokott módon. Volt itt erőszakról, sőt gyermekbántalmasról szóló hír is, ezek alaposan felkavarták az állóvizet. TV + SztárokAFPNagyot változik Tóth Andi életehttp://www.life.hu/sztarok/20161228-toth-andi-enekesno-18-eves-lesz.htmlJanuár 18-án lesz 18 éves Tóth Andi, az X-Faktor egykori győztese: ez a dátum nagy változást hoz majd a fiatal lány életében. TV + SztárokOrigoKitálalt Sinitta, Brad Pitt egykori kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20161228-kitalalt-sinitta-brad-pitt-egykori-kedvese.htmlBrad Pitt számára Angelina Jolie előtt is volt ám élet: fiatalon, a húszas éveiben Sinittával, a zenészlánnyal jár. A művésznő nemrég egy show-műsorban mesélt ezt-azt a minden bizonnyal leghíresebb exéről. TV + Sztárok--Pikali Gerda sosem hagyná el Rékasi Károlyt http://www.life.hu/sztarok/20161228-rekasi-karoly-nehezen-viseli-a-betegseget-szerelme-kitart.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda már három éve vannak együtt. A hírekkel ellentétben nem készülnek szakítani, sőt erősebb a szerelmük, mint valaha. TV + SztárokOrigoNagyot változik Tóth Andi életehttp://www.life.hu/sztarok/20161228-toth-andi-enekesno-18-eves-lesz.htmlJanuár 18-án lesz 18 éves Tóth Andi, az X-Faktor egykori győztese: ez a dátum nagy változást hoz majd a fiatal lány életében. TV + SztárokOrigoHerczeg Zoli gyalogost sodort el autójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20161228-herczeg-zoli-elgazolt-egy-jarokelot.htmlFacebook üzenetében írta Herczeg Zoli, hogyan sodort el egy járókelőt autójával... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.