JLo lecsapott Rihanna exére: indul a cicaharc!

sztárok Drake Rihanna Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsés pasi ez a Drake: nemrég még Rihannával bújt ágyba, most pedig a jelek szerint Jennifer Lopezzel jár. Kíváncsiak lennénk, mégis mit tud ez a srác?

Egész jól indult Drake és Rihanna románca: volt nyilvános szerelmi vallomás, pletykáltak közelgő lagziról, ám végül szakítás lett a mese vége.

Drake és Rihanna az MTV Video Music Awardson augusztusban Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

Drake azonban nem búslakodott sokáig: állítólag össszeszűrte a levet Jennifer Lopezzel.

A pasi a díva két koncertjén is megjelent a napokban, most pedig JLo osztott meg kettejükről egy félreérthetetlen fotót. Hiába, az énekesnő a fiatalabb pasikra bukik!

Jennifer Lopez és Drake Forrás: Instagram/jenniferlopez

Ha pedig valaki még mindig kételkedne a kapcsolatban, ott van Drake exének, Rihannának lelkes figyelői, akiknek bizony feltűnt, hogy

a hétvége óta Riri már nem követi JLo-t a képmegosztó oldalon.

Mi ez, ha nem a készülő cicaharc kezdete?

Sztárok, akik 2016-ban fogadtak örök hűséget egymásnak 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161221-sztarok-akik-2016-ban-kotottek-ossze-az-eletuket-meses-fotok.htmlMagyar és külföldi sztárlagziból sem volt hiány az elmúlt évben! Több híresség is oltár elé állt, hogy örök hűséget és szerelmet fogadjon a szeretteik előtt. Most összeszedtük nektek a legszebb esküvőket. TV + SztárokOrigoHerczeg Zoli gyalogost sodort el autójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20161228-herczeg-zoli-elgazolt-egy-jarokelot.htmlFacebook üzenetében írta Herczeg Zoli, hogyan sodort el egy járókelőt autójával... TV + Sztárok--George Michael rájuk hagyja a vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20161227-ok-oroklik-george-michael-vagyonat.htmlFelfoghatatlan összeget hagyott maga mögött George Michael, és most az is kiderült, hogy ki és mennyit fog ebből kapni. TV + SztárokOrigoSom Lajos retteg: újra megfenyegették!http://www.life.hu/sztarok/20161227-som-lajos-ugy-erzi-valaki-vadaszik-ra-retteg-az-enekes.htmlA 69 éves zenész retteg kilépni a lakásából: durván megfenyegették. TV + Sztárok--Lucy Hale pucér képei pornóoldalakra kerültekhttp://www.life.hu/sztarok/20161227-lucy-hale-kepei-pornooldalakon-sokan-irnak-neki-tamogatva-ot.htmlA 27 éves sztár telefonját egy hacker törte fel, majd megszerezte a meztelen képeit. Persze a fiatal szépség teljesen kiborult a dolog miatt. TV + Sztárok--Hajdú Péter is számot vetett az életével: rengeteg csalódáson ment keresztülhttp://www.life.hu/sztarok/20161227-csalodasok-es-arulas-ilyen-volt-hajdu-peter-elmult-eve.htmlAz év végéhez közeledve Hajdú Péter is számot vetett az életével. Sarka Katához hasonlóan megállapította, nem 2016 volt élete legjobb éve. Szakmai életében is túl van egy csalódáson, ahogy a magánéletében is. Azonban Hajdú Péter csak előre néz! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.