Weisz Fanni nem ment el a nagymamája temetésére

Forrás: Polyák Attila/Origo -
nagymama Weisz Fanni temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy hónapja derült ki, hogy Weisz Fanni minden kapcsolatot megszakított családjával. Csak barátján keresztül lehet kommunikálni a siket modellel, így üzenték meg neki nagymamája halálát is. Fanni hiába tudta, mi történ, és mikor lesz a temetés, nem ment el.

Nem ment el nagymamája temetésére sem Weisz Fanni, emiatt a családja csak még jobban aggódik érte. A siket modellről november közepén derült ki, hogy sem szüleivel, sem korábbi barátaival nem tartja már a kapcsolatot, sőt iskolába sem jár. Mindent a párja intéz, csak rajta keresztül lehet kommunikálni a lánnyal. A mobilját is Péter veszi fel, valamint a Facebook-oldalát is ő kezeli.

Weisz Fanni nem ment el nagymamája temetésére Forrás: Polyák Attila/Origo

A család többször kifejezte aggodalmát, ahogy Agárdi Szilvi is, aki korábban a siket lány legjobb barátnője volt. "Hónapok óta nem beszéltünk, nem reagál az üzeneteimre, azóta, amióta párja van. Ő most nem a Fanni" - írta a többi között az egykori barátnő. A helyzet úgy tűnik azóta sem változott, hiszen Weisz Fanni még nagymamája temetésére sem ment el - írja a Bors. Két héttel ezelőtt hunyt el a lány apai nagymamája, a család pedig a párján és közös ismerősökön keresztül próbálta tudatni Fannival a hírt, de semmi reakciót nem kaptak. A temetés időpontjáról is tájékoztatták, de hiába remélték, a lány nem kísérte el utolsó útjára a nagyit. A lap megkereste a siket modell párját az ügyben, de ő nem szeretne Fanni nevében nyilatkozni erről. Az édesanyja pedig annyira összetört, hogy nem volt képes a lányáról beszélni.

Kiszel Tünde elárulta, miért ment tönkre házassága 1 év utánhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-kiszel-tunde-hazassaga-ezert-ment-tonkre.htmlBizony, Kiszel Tünde házas is volt, ám nem sokáig: mindössze egy évig élt férjes asszonyként, de azt eddig senki nem tudhatta, miért ment tönkre a kapcsolatuk. A naptárdíva most elárulta, mi vezetett a váláshoz! TV + Sztárok--VV Evelin teherbe esett Somától?http://www.life.hu/sztarok/20161207-vv-evelin-terhes-lett-somatol.htmlVV Soma sok pikáns éjszakát töltött el VV Evelinnel, amíg a lány ki nem esett. A játék már az utolsó heténél tart, így egy vendég érkezett a villába, méghozzá Soma egyik barátja: Pumped Gabo. A fiú egy hírrel érkezett, méghozzá azzal, hogy Evelin terhes. TV + SztárokOrigoAz utcán zenélt Danics Dóra, az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20161207-az-utcan-zenelt-danics-dora.htmlDanics Dóra 2013-ban nyerte meg az X-Faktort, tavaly pedig bejelentette, kilép a popszakmából. Most a világzene izgatja az énekesnőt. TV + Sztárok--David Beckham fia a hangjával jótékonykodikhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-david-beckham-fia-eneklessel-gyujt-penzt.htmlA fiatalabb Beckham-fiú énekhangjával fogja támogatni a rászorulókat karácsonykor. TV + Sztárok--Egy jégdarabot szopogat Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-egy-jegdarabot-szopogat-irina-shayk-modell.htmlA világ egyik legszexibb modellje kétségkívül Irina Shayk, aki most azt is bemutatja, mi mindenre képes egy jégdarabbal... TV + Sztárok--Dévényi Tibor 69 évesen áll oltár elé fiatal szerelmével http://www.life.hu/sztarok/20161207-devenyi-tibor-a-muveszben-felmerult-a-hazassag-gondolata-14-evvel-fiatalabb-szerelmevel.htmlA 69 éves műsorvezető a Mokka stúdiójában elárulta, hogy a hamarosan oltár elé vezeti 56 éves kedvesét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.