rehabilitáció sztárok valóságshow BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
BB Évi jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban újságírók látogatták meg, akiknek mesélt néhány dolgot jelenlegi életéről. 

Évit a rehabon látogatta meg régi jó barátja, H. Kornél és a Kiskegyed újságírója - írja a Blikk. Évi jelenleg a kaposvári kórház rehabilitációs intézetében tartózkodik, ahol senki sem háborgatja őt. Ennek ellenére nagyon vágyik már a társaságra.

Tudjátok, engem itt nem látogat senki,

Forrás: Origo

Évi elmondta azt is, nem igazak a legfrissebb pletykák intézeti szerelméről és leendő esküvőjéről. Ellenben a kinti életre nagyon is készüla Big Brother egykori győztese.

Évinek egyébként két gyermeke van: Jancsika egy kaposvári fiatalembertől született, akinek időközben egy másik nő szült gyereket, akit végül feleségül is vett. Évi második gyermekét a világra jövetele után örökbe adta, az egykori celeb pedig nem tudta megmondani, ki a gyermek édesapja.

Elképesztő titkok derültek ki Katalin hercegné kollégista éveirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-hihetetlen-sztorik-jelentek-meg-katalin-hercegne-fiatalkori-eveirol.htmlKomoly pletykák keltek szárnyra Katalin hercegné régi életéről, melyről egy hamarosan megjelenő könyv is mesélni fog. TV + Sztárok--Val Kilmer végre megszólalt súlyos betegségével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-val-kilmer-szinesz-vegre-megszolalt-sulyos-betegsegevel-kapcsolatban.htmlHónapok óta pletykálnak arról, hogy Val Kilmer gégerákos, ám a betegség jelenlegi állapotáról még nem árult el semmit a világsztár - egészen mostanáig. TV + Sztárok--Terence Hill megható üzenetet küldött a magyaroknak http://www.life.hu/sztarok/20161102-terence-hill-video-meghato-uzenet-bud-spencer-egyik-legjobb-baratjatol.htmlA 77 éves olasz színész egy budapesti rendezvény kedvéért mondott pár szót a hazai rajongóknak. TV + Sztárok--VV Mici szerelmes Krisztiánbahttp://www.life.hu/sztarok/20161102-vv-mici-es-krisztian-kitarulkoztak-egymas-elott.htmlVV Mici és Krisztián kapcsolata már egy ideje igen komoly mederben zajlik, ám a pár csak most döbbent rá arra, hogy ennek óriási csalódás is lehet a vége... TV + SztárokOrigoKizárják a verekedő versenyzőt az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-kizarjak-a-verekedo-versenyzot-petics-kristofot-az-x-faktorbol.htmlPetics Kristófnak véget ért a verseny, el kell hagynia a a tehetségkutatót. A fiú verekedésbe keveredett, a rendőrség testi sértés miatt folytat eljárást ellene. TV + SztárokOrigoHoppá! Szexi fehérneműben mutogatja magát Roger Taylor lányahttp://www.life.hu/sztarok/20161101-szexi-fehernemuben-mutogatja-magat-roger-taylor-lanya-tigerlily-taylor.htmlIdeje megjegyezni TigerLily Taylor nevét. A 23 éves lány édesapja a Queen együttes dobosa, Roger Taylor. A fiatal lány azonban úgy döntött, apja helyett saját jogán akar híres lenni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.