Máthé Erzsi színésznő kisfia haláláról vallott

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
halál Máthé Erzsi tragédia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő sikert sikerre halmozott aktív éveiben, ám már rég visszavonult a színpadtól. Maradék idejét jótékonykodással tölti, ugyanis az ő élete nem volt egyszerű. A gyermekkora boldogtalan volt, és később is érte egy nagy tragédia: elhunyt a gyermeke.

Már visszavonult a színészi pályától, pedig hihetetlenül tehetséges és sikeres színésznő volt Máthé Erzsi. Most sem tétlenkedik azonban, hiszen folyamatosan jótékonykodik, amit halála után is szeretne folytatni. Elmondta, azért annyira érzékeny, mert a gyermekkora nem volt túlságosan boldog.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

"Gyerekként otthon is rengeteg lelki és fizikai bántás ért, sok verést kaptam a szüleimtől" - vallotta a Best interjújában a színművész. Saját bevallása szerint ennek is köszönheti, hogy kemény nő lett, de ez csak a külső máz, egy álarc, amit a sok borzalom után fel kellett vennie, hogy elbújhasson mögé. Első házassága sem volt kifejezetten sikeres, és ezalatt érte élete egyik legnagyobb tragédiája: meghalt a kisfia.

"Igen, sajnos mindössze egy évet élt,

kapott egy agyhártyagyulladást, és elment. A pécsi temetőben van a sírja. Ez akkora ütés, hogy halálomig kell ezzel együtt élnem" - vallotta be Máthé Erzsi, aki már akkor sem szerepelne, ha kérnék. "Elhasználódott az idegrendszerem. Viaskodva jutottam el a 89. évemig, jövő májusban leszek 90, már csak addig szeretném kibekkelni" - mondta a művésznő.

Kulcsár Edina párja majdnem elájult a szerelme leheletétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-kulcsar-edina-parja-elajult-szerelme-leheletetol.htmlNem kaptak könnyű feladatot a Drágám, add az életed! versenyében, ugyanis Kulcsár Edina párjának szagról kellett megállapítania, hogy mit fogyasztott a kedvese. Csuti nem viselte túl jól a megpróbáltatásokat, finom undor is megjelent az arcán! TV + SztárokOrigoIstenes Bence nehéz gyerekkoráról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20161021-istenes-bencenek-nehez-gyerekkora-volt-mindenfele-munkat-elvallalt.htmlIstenes Bence ma már nem panaszkodhat, hiszen minden adott ahhoz, hogy boldog legyen. Örömteli párkapcsolatban él, van egy gyönyörű kisfia és remek munkalehetőségek. Az élete azonban nem indult ilyen könnyen, elárulta milyen megpróbáltatásokon mentek keresztül szülei válása után. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEva Longoria borral vígasztalódotthttp://www.life.hu/sztarok/20161021-eva-longoria-borral-es-sorozatokkal-veszeli-at-a-maganyos-esteket.htmlUgyan nem szingli Eva Longoria, de ezt a pillanatot a legtöbb nő át tudja érezni: egyes egyedül tölteni egy szabad estét. Evának is ugyanazok a dolgok szükségesek egy ilyen este túléléséhez, mint bármelyikünknek: bor és sorozatok. TV + SztárokOrigoLewis Hamilton: "Michael Schumacher többször is bepisilt"http://www.life.hu/sztarok/20161021-furcsa-kijelentest-tett-lewis-hamilton-michael-schumacher-bepisilt.htmlBár a 31 éves világbajnok nem bántó szándékkal beszélt a német pilótáról, a rajongók így is kiakadtak. TV + Sztárok--Havas Henrik házasságáról mesélt - 44 éve él feleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-havas-henrik-maganeleterol-meselt-felesegerol-is-elarult-nehany-titkot.htmlHavas Henrik mostanában szinte minden nap szerepel valamelyik bulvársajtó hasábjain. Hol Hajdúnak szól be, hol egyéb kijelentéseivel haragítja magára az embereket. Ezúttal viszont Joshi Bharat műsorában kendőzetlen őszinteséggel mesélt magánéletéről és feleségéről, Havasnéról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHoppá! Evelin és Soma most a fürdőben estek egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-evelin-es-soma-ujbol-forro-pillanatok-a-villaban-video-a-ket-fiatalrol.htmlSoma újra behívta Evelint a fürdőbe, ahol ismét vad csókolozásba kezdtek. Végül szerelem lesz a dologból? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.