Szívhez szóló, romantikus képet posztolt Sebestyén Balázs

esküvő műsorvezető Morning Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta romantikus arcát a műsorvezető. Az esküvőjükön ültetett fáról posztolt képet Sebestyén Balázs.

A szabadszájú műsorvezető most lebukott. Kiderült, hogy a sokszor keményen fogalmazó rádiós bizony érző és romantikus alkat.

Balázs és felesége, Viki hét éve mondták ki a boldogító igent. Mindezt titokban, Budapesttől és a médiától távol egy vidéki faluban. A párnak már két kisgyereke is van, szerelmükön mégsem fogott az idő. A sztár igyekszik a magánéletét titokban tartani, így az esküvőjükről a mai napig is csak keveset tudunk.

Sebestyén Balázs és Viki Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

Annyit árultak el mindössze, hogy

az esküvő napján ültettek egy fát,

ami kettejük szerelmét szimbolizálja. Balázs most a Morning Show Instagram-oldalán osztott meg egy fényképet, ami arról árulkodik, milyen romantikus is tud lenni, ugyanis meglátogatta szerelmük jelképét.

„Elmentem megnézni Röjtökmuzsajra az esküvőnkön ültetett fánkat! Vagy inkább bokrot!? Nem lett nagy, de annál szilárdabban áll!” – írta a kép alá Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.