Végleg vége? Sarka Kata még a születésnapjára sem hívta meg Hajdút

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata házasság párkapcsolat válás Hajdú Péter születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arról szóltak a hírek, hogy szeptember 24-ig, Kata harmincadik születésnapjáig adott egymásnak időt Hajdú Péter és Sarka Kata, hogy megmentsék a házasságukat. Nos, a Blikk információi szerint Kata nem a férjével ünnepelt...

Sarka Kata nem Hajdúval ünnepelte a születésnapját, hanem egy baráti társasággal. Köztük volt az a férfi is, akivel Katát pár napja fotózták le, Hajdú Péter azonban nem volt jelen.

Fotó: Mudra László/Origo

A Blikk olvasó-riportere arról számolt be a lapnak, hogy nagyon jó hangulatban töltötte a társaság az estét, Kata egyáltalán nem úgy festett, mintha szomorkodna. Elmondása szerint a titokzatos, 50 körüli férfi és Kata között nem volt testi kontaktus, az azonban egyértelmű, hogy közeli, baráti kapcsolatban vannak.

És bár ünnepelni nem ment el, Hajdú Péter az első köszöntők között szeretett volna lenni: éjfél után pár perccel már posztolt is Katáról egy fehér ruhás fotót, amihez egy megható idézetet fűzött:

A határidő letelt, szeptember 24. elmúlt, és Kata nem költözött haza. Hogy ez a Hajdú–Sarka-házasság egyértelmű végét jelenti-e, egyelőre nem tudni, hiszen egyik fél sem képes arra, hogy egyértelműen kimondja, nem akar a másik nélkül élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.