Nővé akarja műttetni magát egy magyar híresség

Forrás: Dreamstime -
műtét híresség nemváltás Magyarország sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz helyzetben vannak azok az emberek, akik úgy érzik, rossz testbe születtek. Így élt eddig az a magyar híresség is, aki bár külsőleg férfi, ő mindig is nőnek érezte magát.

Azoknak a civileknek sem könnyű a sorsuk, akik úgy érzik, rossz testbe születtek. Hírességként azonban ezt még nehezebb kezelni. Satjóértesülések szerint egy magyar sztár pontosan ebben a cipőben jár: férfitestben él, de nőnek érzi magát.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A hozzá közel álló ismerős szerint műtétet is fontolgat a híresség, aki csak a külvilág szemében férfi már, közvetlen környezetében abszolút nőiesen viselkedik. Úgy éli mindennapjait, azonban ahhoz, hogy minden szempontból nő lehessen, szükség van a beavatkozásra is, amit elvileg azonnal el is kezd, amint az ideje engedi. Nem ő lenne az első híresség, aki átalakíttatja magát: legutóbb a Csillag születik táncoslányáról, Gomes-Martins Claudiáról derült ki, hogy férfivá operáltatta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.