Az X-Faktoros aktmodellt veréssel fenyegették

Forrás: RTL Klub -
aktmodell X-Faktor verés Petics Kristóf RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult az RTL Klub tehetségkutatója, és ahogy már megszokhattuk, a legkülönöseb figurákkal találkozhatunk a válogatók során. Közéjük tartozik Petics Kristóf is, akit kinézete miatt gyakran melegnek hisznek. Emiatt sokszor került már bajba.

A tehetséges Petics Kristóf produkciója megosztotta a hallgatókat, de mint később kiderült, ő már hozzászokott ehhez. Sokszor előfordult vele, hogy festett haja, hosszú körmei és vékony alkata miatt homoszexuálisnak nézik, és gyakran meg is akarták őt verni. Kristóf, aki saját bevallása szerint a női nem rajongója, így nyilatkozott:

Petics Kristóf Forrás: RTL Klub

"Szeretek szembe menni az elvárásokkal, folyamatos harc az életem, általában megtalál a konfliktus, de ez nem azt jelenti, hogy keresném a balhét.

Sokszor próbáltak megverni,

de végül még akkor sem ért fizikai atrocitás, amikor harmincan álltak körbe. A verbális visszavágásban hiszek, és ez általában működik. Egyébként, ha a fiúkat kedvelném, azt is büszkén vállalnám. Óvodás korom óta a lányokkal értem meg magam jobban, akkor vettem fel a mostani feminin szokásaimat, a mozdulataimat is" - mondta Kristóf a Borsnak, aki aktmodellkedett is korábban. "Szerettem azt az időszakot, és nem zavart a meztelenség.

Úgy gondoltam, a testem csak egy test, ami arra kell, hogy gyakorolhassanak rajta,

és annak is örültem, hogy láthatom a jövő művészeit munka közben. És egy kis zsebpénzt is kaptam érte" - árulta el a tehetség. Különcsége Gáspár Lacinak is feltűnt, Kristóf kinézete megijesztette az énekest.

"Hiszek abban, hogy minden embernek megvannak a maga energiái, és Kristófétól bevallom, kicsit féltem,

ezért nem néztem rá, csak a produkciójára koncentráltam. A szavazásnál félretettem azt a zűrzavart, amit vele kapcsolatban éreztem, és csak arra figyeltem, amit hallottam, az viszont nagyon tetszett. Jól döntöttem, hogy igent adtam neki" - mondta Gáspár Laci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.