Lóri mindent megtesz Dina jókedvéért: még a kezét is megkérte!

VV Lóri VV Dina videó Való Világ műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint a fiú tényleg nagyon odavan a villa ügyeletes rosszlányáért. Bár nem tudni, hogy a szerelem meddig tart még. 

Lórinak feltűnt, hogy Dina teljesen kikészült a közelgő Párbajtól, ezért rávette a csapatukat, hogy készítsenek a lánynak ajándékokat. A legnagyobb meglepetést mégis Lóri tartogatta, aki egy rövid beszéd után letérdelt a kedvese előtt és jelképesen megkérte a kezét. Persze a fiatal lány először nem találta a szavakat, ami nem is csoda. Ma este vajon ő jön vissza győztesként?

Fenyő Iván: "Iszonyúan faltam a csajokat"http://www.life.hu/sztarok/20160925-fenyo-ivan-nagyon-durvan-falta-a-noket-errol-vallott-a-szinesz-interju.htmlFenyő Iván egykor nagykanállal falta az életet, ez azonban már a múlté. Elmondása szerint már egy ideje felhagyott ezzel az életmóddal. TV + SztárokOrigoFeleségül veszi Alekosz Bettythttp://www.life.hu/sztarok/20160925-a-valovilag-gyoztes-alekosz-eljegyezte-bettyt.htmlA valóságshow-győztes szombaton a Facebookon tette közzé, hogy eljegyezte kedvesét, Bettyt. A hírhez nagyon sokan gratuláltak, többek szerint pedig már épp ideje volt komolyabbra fordítani a kapcsolatot. TV + SztárokOrigoForró hangulat: Pádár Alexandra szájon csókolta Vastag Csabáthttp://www.life.hu/sztarok/20160924-star-academy-padar-alexandra-szajon-csokolta-vastag-csabat.htmlPádár Alexandra eddig igazi rocksztárként élt az akadémián, és általában olyan dalokat is adott elő. Most azonban Edit Piaf énekesnő slágerét énekelte el, és úgy tűnik, az énekesnőnek nagyon jól megy a francia: a produkció végén ugyanis még szájon is csókolta Vastag Csabát! TV + SztárokOrigoBotrány! Verekedés miatt vitték be a rendőrségre Király Viktorthttp://www.life.hu/sztarok/20160924-kiraly-viktort-a-star-academy-tv2-sztarjat-verekedesert-vitte-be-a-rendorseg-amerikaban.htmlKirály Viktor még Amerikában, gördeszkázás közben került bajba. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoUtolsó útjára indul a Morning Showhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-utolso-oszi-turnejara-indul-a-morning-show-szeptember-26an-sopronban-egerben-bajan-kaposvaron-es.htmlMeglehet, hogy a rajongók utoljára találkozhatnak ebben a formában kedvenceikkel: szeptember 26-tól öt napon keresztül öt nagyvárosba látogat a Morning Show. Budapesten, Sopronban, Baján, Egerben és Kaposváron indítja majd a napot a hármas. TV + SztárokOrigoHázasság első látásra? Ezúttal lehetséges!http://www.life.hu/sztarok/20160923-randi-utan-hazassag-rtl-klub-uj-tarskeresoje-nagy-durranast-iger.htmlAz RTL Klub Házasság első látásra címmel jövő tavasszal új műsort indít. Olyan, az igaz szerelmet kereső személyeknek szeretnének segítséget nyújtani a szakemberek, akik már-már feladták a reményt, hogy megtalálják életük párját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.