Sárban fetrengve villantott melleket Polyák Lilla

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Sztárban sztár Shakira Polyák Lilla énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő szőke parókát húzott, és szexi csípőmozgással bűvölte el a nézőket. A sztár ma este Shakira bőrébe bújt. 

"Ez a legjobb produkció volt eddig" - mondta Liptai Claudia, miután vége lett az előadásnak. A zsűri összesen 37 pontot adott a produkcióra, amely szerintük nem volt könnyű választás. Lilla a dal végén egy medencébe is befeküdt, ahol egy jó nagy adag sár várta. Bár az előadás így is varázslatosra sikerült, Tilla elküdte fürdeni a csinos énekesnőt.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár
Puskás Peti: "Gyorsan tűnnek el emberek ebben a szakmában"http://www.life.hu/sztarok/20160923-puskas-peti-interju-nem-hakni-kiralyt-akar-talalni-az-x-faktorban-komoly-enekest-keres.htmlA fiatal énekes mindössze 20 éves volt, amikor bekerült a tehetségkutatók pörgős világába. Az elmúlt években sikert sikerre halmozott, és ma már nem csak énekesként, hanem színészként is helyt áll a színpadon. Idén az X-Faktor mentoraként tér vissza a képernyőre. Elmondása szerint nem egy hakni királyt, hanem egy igazi tehetséget keres. Hogyan? A vele készült interjúból megtudhatod. TV + Sztárok--Újabb szex a villában? Gyanúsan mozgott Dina és Lóri takarója (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160925-dina-es-lori-szexeltek-a-valovilag-8-adasaban.htmlZseraldin és Tivi után a villa "hivatalos szerelmespárja" is ügyködött valamit a takaró alatt. Persze, hogy pontosan mi történt, azt csak ők tudják. TV + SztárokOrigoStreiffert Hanna: "A zsűrivel nem kerültünk közel egymáshoz"http://www.life.hu/sztarok/20160925-streiffert-hanna-a-star-academy-kiesoje-elmondta-a-zsurihez-nem-kerult-kozel-nem-banja-hogy-kiesett.htmlSzombaton este újabb énekesnek kellett elbúcsúznia a TV2 Star Academy című műsorától: ezúttal Streiffert Hannának ért véget a tehetségkutató. A Life.hu riportere a Svédországban élő lánnyal beszélgetett. TV + Sztárok--Hoppá! Lecserélték Majkát a Star Academybenhttp://www.life.hu/sztarok/20160924-lecsereltek-majkat-a-star-academyben-kelemen-laci-konferalta-fel-a-versenyzot.htmlMajka előző héten nem vett részt a Star Academy élő show-jában, és úgy tűnik megtalálták a megfelelő helyettesét, ha erre legközelebb is sor kerülne. Kelemen Laci már ki is próbálta magát műsorvezetőként, élőben! TV + SztárokOrigoSokkoló videó: Angelina Jolie heroin és kokain fogyasztás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160924-angelina-jolie-is-volt-drogfuggo-video-a-szinesznorol-heroin-es-kokain-fogyasztasa-utan.htmlAngelina Jolie is volt már mélyponton, ezt bizonyítja az a kikerült videó, amelyen drogos befolyásoltság alatt látható. A felvételt a dílere, Franklin Meyer rögzítette. TV + Sztárok--Peller Anna: "Mikike az én házitündérem"http://www.life.hu/sztarok/20160923-peller-anna-es-lukacs-miklos-lett-a-nyero-paros-gyoztese-rtl-klub-interju-a-parossal.htmlEgy hosszú és kemény verseny végeztével végre kiderült, ki lett 2016-ban az RTL Klub Nyerő Párosa. A szavazást hatalmas fölénnyel, 92,42 százalékkal a csinos színésznő és kedvese nyerte. A Peller Anna - Lukács Miklós páros sokáig kívülállónak számított a játékban, hiszen egyik kialakult klikkhez sem csatlakoztak. A házaspár nyereményük egy részét a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványának ajánlották fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.