Star Academy: olyan is bejutott, akinek nem kellett volna

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Star Academy szavazás zsűri néző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén elstartolt a TV2 új, valóságshow-elemekkel keveredő tehetségkutatója. A Star Academy megtelt sikerre éhező fiatalokkal, de nemcsak olyanok kerültek be, akit a zsűri szívesen lát. A nézők véleménye nem mindig egyezett az ítészekével.

Vasárnap estére egészült ki teljesen a TV2 tehetségkutatójának gárdája. Mindenki beköltözött, akikben vagy a nézők, vagy a zsűri meglátta a lehetőséget. Négy fiú végleg kiesett a versenyből, ugyanakkor helyettük másik négy tehetség költözhetett be az akadémiára.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Beköltözött Streiffert Hanna, aki Stockholmból utazott Magyarországra, hogy megkezdhesse énekesi karrierjét. Illés Adrián - akinek családi drámájáról a Life.hu is beszámolt - tarolt a nézők körében a Wellhello slágerével, így ő is beköltözhetett. Bene Barbara is bizonyíthat, az ítészek szerint jobban énekelte el Rihanna dalát, mint az előadó a Szigeten. Balogh Brigitta csont nélkül bekerült: Máté Péter slágerével a nézőket és a zsűrit is meghatotta. Ám nem volt mindig ilyen nagy az egyetértés a nagyérdemű és az ítészek között. Volt természetesen olyan is, akit a zsűritagok nem szerettek volna látni az akadémián. Ilyen volt Libor Laura is, akinek előadására mindössze 74 pontot adtak, a nézők azonban bejuttatták a lányt.

“Kokaint lőttünk a szemünkbe” - így turnézott a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/sztarok/20160829-a-red-hot-chilli-peppers-alakulasanak-tortenete-drogoztak-kokainoztak-a-tagok.htmlEgyből megtalálta útját, és hangzását a Red Hot Chilli Peppers, első albumuk mégis megbukott. A zenész létet azonban rögtön magukévá tették, még azt a pénzt is eldrogozták, amit stúdióbérlésre kaptak! TV + SztárokOrigoDrake a Rihannával való kapcsolatáról mesélt - nem is keveset!http://www.life.hu/sztarok/20160829-drake-a-rihannaval-valo-kapcsolatarol-meselt-az-mtv-vma-dijatadon.htmlAz MTV VMA díjátadón igencsak megeredt Drake nyelve Rihanna kapcsán. TV + Sztárok--Titokban házasosodott össze Götz Anna és Böröndi Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20160829-titokban-hazasosodott-ossze-gotz-anna-szineszno-es-borondi-tamas-szinesz.htmlGötz Anna és Böröndi Tamás a legnagyobb titokban, augusztus 4-én mondta ki a boldogító igent az Óbudai Főtéren.TV + Sztárok--Itt a VV8 első pucérkodása - Mindössze két órával a beköltözés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160829-a-vv8-elso-pucerkodasa-ket-oraval-a-bekoltozes-utan-vv-vivi-reszegen-furdzozott-meztelenkedes.htmlSzombat este nyolc beköltözővel elstartolt a VV nyolcadik szériája. A lakók hatalmas bulival ünnepelték a beköltözést, ráadásul az első meztelenekedésre sem kellett sokat várni. TV + SztárokOrigoBene Barbara már fél lábbal a jakuzziban volt, mikor elkezdte a Rihannáthttp://www.life.hu/sztarok/20160828-bent-vannak-a-star-academy-masodik-bekoltozoi-is-az-akademian.html"A Baraba olyan, mint én voltam fiatal koromban" - kezdte a vadmacska értékelését Keresztes Ildikó. Vastag Csaba szóhoz sem tudott jutni. Végül Majka is összeomlott. TV + Sztárok--Hoppá! Vörös rózsát kapott Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-voros-rozsat-kapott-mihalik-eniko-modell.htmlA modell nagyon szexi fürdőruciban, egy szál virággal fotózkodott. Ilyet nem kap akárkitől az ember lánya... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.