Sebestyén Balázs nemzetközi műsorral tér vissza a képernyőre

műsorvezető játék műsor párok RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő páros című napi reality, amelyben nyolc sztár a párjával együtt beköltözik egy villába, ott küzd majd a fődíjért.

A Nyerő páros című műsor az alábbi sztárpárokkal indul: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapest-ben megismert Király Péter és Kovács Dóra - írja az Origo.

A műsort Sebestyén Balázs vezeti. Lesznek külön férfi és női kihívások, illetve közös feladatok is. A nemhez között kihívások során a pár éppen versenyző tagjára a másik fél tesz fel egy bizonyos összeget, amelyet a végeredmény függvényében vesztenek el vagy dupláznak meg, miközben minden kör végén kiesik egy pár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.