Kiss Ramónát súlyos veszteség érte! Kiskutyáját gyászolja

kutya gyász veszteség Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Instagram-oldalán osztotta meg a hírt: elvesztette George Lucas nevű westie kutyusát.

Kiss Ramóna a napokban elvesztette kis kedvencét, akit korábban többször is megmutatott rajongóinak.

Forrás: Kiss Ramóna/Instagram

Ezúttal sajnos nem egy újabb közös fotót posztolt kutyusáról, hanem a hírt osztotta meg rajongóival: "Hiányzik! Már a kutya mennyországban terroristáskodik!!!!" A színésznő követői is tudják, mekkora veszteség egy kis kedvenc elvesztése, így kommentben támogatták Ramónát.

Hiányzik ! Már a kutya mennyországban terroristáskodik !!!! #csaladkicsikincse #LUCAS #westie #westhighlandwhiteterrier

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által közzétett fénykép,

VV Vivi: Négy tárgyból van meg az érettségim, magyarból nincs, ez látszik a beszédemenhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-vivinek-negy-targybol-van-meg-az-erettsegim-magyarbol-nincs.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + SztárokOrigoDávid és Dina a villa legemberibb lakói? Egyelőre igen!http://www.life.hu/sztarok/20160827-david-es-dina-a-villa-legemberibb-lakoi.htmlAlig hittünk a szemünknek: a villába eddig 8 lakó költözött be, akikből úgy tűnik, ketten igazán valóságosak. TV + SztárokOrigoVastag Csabát megríkatta a csíkszeredai angyallány dalahttp://www.life.hu/sztarok/20160827-vastag-csabat-megrikatta-a-star-academy-ben-a-csikszeredai-angyallany-dala.html"Nagyon tetszett, nagyon, ez tetszett a legjobban ma este" - kezdte Csaba, de alig találta a szavakat. TV + Sztárok--VV Mici dús idomokkal, talpig terepmintában vette be a ValóVilláthttp://www.life.hu/sztarok/20160827-vv-mici-dus-idomokkal-koltozott-be-a-villaba.htmlVV Mici kitűnik a villa lányai közül: a szőke lány dús idomait biztosan imádni fogják a férfiak. TV + SztárokOrigoPumped Gabo: "Már százszor szakítottunk, és százegyszer kibékültünk"http://www.life.hu/sztarok/20160826-pumped-gabo-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-reality-szereploje-es-parja-kozott-10-ev-korkulonbseg-van.htmlAz RTL Klubon teszi próbára kapcsolatát hétfő estétől a Balaton Sound táncos lábú pumpálója, aki állítja, jót tett szerelmüknek, hogy bevállalták a Nyerő Páros című realityben való szereplést. TV + SztárokOrigoVV Vivi imád pucérkodni - Nézd meg villa villantóját!http://www.life.hu/sztarok/20160827-vv-vivi-imadja-a-kulfoldi-pasikat-es-szeret-pucer-lenni.htmlEgyelőre úgy tűnik, a szőke lány lesz a villa flörthercegnője, aki a beköltözéskor még Istenes Bencére is rányomult. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.