Strandfesztivál fesztivál Volt fesztivál2016 Sziget Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Strand Fesztiválon hatalmas bulival örvendeztette meg a közönséget az énekes, aki a Balaton-parton zúzta együttesével.

Kállay-Saunders Andrást a nagyszínpad backstage-ében faggattam, milyen volt a délutáni fellépés a tó partján, ahol a sugárzó napsütésben pörgette fel a közönséget.

„Mindegyik fellépés fontos számomra, de ez az első, amikor a Szigetet és a Soundot, a nagy fesztiválokat lezáró sorozatra meghívtak minket.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Nagyon örültem a felkérésnek, és bár féltem, hogy kevesen lesznek,

mert korán kezdődött a koncert, remek közönség jött össze, és szuper bulit csináltunk. A színpadról a Balaton-partot láttuk, gyönyörű panoráma tárult elénk, ez is nagyon tetszett” – kezdte András, akinek idén nem sok ideje jutott arra, hogy a napon süttesse a hasát.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Számomra a munkám a nyaralás. Sok emberhez szeretnénk eljutni a Kállay Saunders Banddel, és azzal, hogy a Strand Fesztiválon felléptünk,

elkezdődött egy új korszak, most már fesztiválközönségnek is megmutathattuk magunkat”

– mosolygott az énekes, aki nem csak fellépőként szeret koncertekre járni.

„Idén voltam kint a Szigeten, és ott azt vettem észre, hogy

a kisebb zenekarok, akik nem annyira ismertek, sokkal jobb bulit csinálnak, mint a világsztárok.

Alapvetően szeretem a fesztiválokat, jól érzem magam, hiszen ezek is a zenéről szólnak.”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A fesztiválforgatagban Lobenwein Norberttel, a Sziget, VOLT, Balaton Sound projektvezetőjével is összefutottunk, és kicsit faggattuk a Strandfesztről.

„Nem szeretem nyárzáró fesztiválnak hívni, mert így nincs pozitív üzenete, de végül is tény,

arról van szó, hogy lezárult a fesztiválszezon, és mégis egy jót bulizhatunk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Sok első fesztiválozó van itt, akik még nem jártak Szigeten és Volton” – magyarázta Norbert, aki hozzátette, hogy az elmúlt négy év alatt nem történt említésre méltó extrém eset vagy baleset a fesztiválon.

„A vízpart hordoz veszélyeket, de az eddigi években inkább az időjárással volt gond. Ám az idei év végre szikrázó napsütésről és strandidőről szól. A kisfiammal kijöttem, mert ez egy olyan fesztivál, ahol reggeltől estig szeretek sétálni, élvezni a programokat.”

Lobenwein Norbert Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Pumped Gabo: "Már százszor szakítottunk, és százegyszer kibékültünk"http://www.life.hu/sztarok/20160826-pumped-gabo-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-reality-szereploje-es-parja-kozott-10-ev-korkulonbseg-van.htmlAz RTL Klubon teszi próbára kapcsolatát hétfő estétől a Balaton Sound táncos lábú pumpálója, aki állítja, jót tett szerelmüknek, hogy bevállalták a Nyerő Páros című realityben való szereplést. TV + SztárokOrigoLegendás valóságshow-szerelmekhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-az-rtl-klub-valovilag-legendas-szerelmeit-idetuk-fel-aureliotol-vv-fannin-at-vv-attilaig.htmlA se veled, se nélküled kapcsolatoknak se szeri, se száma nem volt az alatt a 14 év alatt, amióta mások életét kukkolhattuk a tévében. Most az elmúlt évek lávsztorijaiból csemegéztünk. TV + SztárokOrigoNézd meg Szabó Zsófi új otthonát!http://www.life.hu/sztarok/20160826-nezd-meg-szabo-zsofi-uj-otthonat-ahova-bekoltozik-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-realityjebe.htmlA színésznő hamarosan az RTL Klub új műsorában, a Nyerő Párosban teszi próbára bátorságát és erejét párjával, Zsoltival. Az új szerephez pedig új otthon is dukál. TV + Sztárok--A megújult Való Világ-villában jártunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-az-rtl-klub-valovilag-powered-by-big-brother-valosagshow-villajaban-jartunk-nadai-anikot-fagattuk.htmlIgazi nyár végi csónakházhangulatban fogadott minket a valóságshow stábja. Nádai Anikó pedig azt is elárulta, melyik helyiség a kedvence a megújult villában. TV + Sztárok--Sztárok akkor és most – Így indult Rúzsa Magdi és Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160810-ruzsa-magdi-toth-gabi-tolvai-reni-der-heni-akkor-es-most-megmutatjuk-hogyan-indultak-a-megasztarbol.htmlA magyar zenei élet első számú dívái a kezdetekkor teljesen más külsővel léptek a tehetségkutató zsűrije elé. Igaz, ma már Rúzsa Magdi, Dér Heni, Tolvai Reni és Tóth Gabi máshogy festenek, érdekes utat jártak be a szárnypróbálgatástól a sztárságig. TV + SztárokOrigoElképesztő sztárkívánságok - a Sziget fesztivál kulisszái mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20160809-elkepeszto-sztarkivansagok-a-sziget-kulisszai-mogott-rihanna-prince-robbie-martin-garrix-robbie.htmlFriss virág, biorépa és hercegi fogadószoba, ezek a múlt kérései, idén pedig Rihanna különleges kívánságait kell teljesíteniük a szervezőknek. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.