Üzent a botrányt okozó apukának Gáspár Laci

X-Faktor bunda Gáspár Laci botrány RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja röppent fel a hír, hogy egy elégedetlen apuka, akinek fia kiesett a mentorházból bundát kiáltott, és csalással vádolta meg az X-Faktor metorait és producerét. ByeAlex után most Gáspár Laci is elmondta véleményét az esetről. 

Laci egyértelműen kijelentette, hogy elítéli a csalást, sosem venne részt semmiféle bundában. Nem csapná be azt a közönséget, aki neki is segített valóra váltani az álmait. Laci is a tehetségkutatónak köszönheti, hogy ismert lett, és nagyon örül, hogy most ő segíthet valakinek, hogy sikeres legyen.

Fotó: Marton Szilvia - Origo


A botrányt kirobbantó apukának is üzent az X-Faktor mentora:
"A Botrányt okozó Apukának meg csak ennyit üzennék: Szerintem szép eredmény az,ha eljut valaki a mentorházig! Főleg,ha ilyen fiatal valaki mint az ő fia! De!!! Ezt nagyon elrontottad! Ahelyett,hogy kihasználtátok volna ezt a lehetőséget és ezt a szép eredményt,inkább botrányt kreáltál! Ezt a sok energiát,amit itt a hülyeségekre,meg bosszúskodásra fordítottál,inkább a fiad zenei karrierjére kellett volna fordítani!!! Ez az amikor a szülő erőszakossága és sértődöttsége elcseszi a tehetséges gyermek jövőjét... Grat!"

Valami történt Berki Krisztán arcával - Így még sosem láttad!http://www.life.hu/sztarok/20160826-berki-krisztian-csisztu-zsuzsa-kisfiaval-kristoffal-grimaszol.htmlÜzent a botrányt okozó apukának Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20160826-rtl-klub-x-faktor-botrany-bunda-gaspar-laci-mentor-uzent-az-apukanak.htmlPatai Anna megmutatta pasijáthttp://www.life.hu/sztarok/20160826-patai-annat-aranylemezzel-jutalmaztak-bemutatta-baratjat-is.htmlAlaposan átverte ex-feleségét Johnny Depp http://www.life.hu/sztarok/20160826-johnny-depp-nem-a-felesegenek-utalta-hanem-eladomanyozta-a-valaskor-megallapitott-penzt.htmlKétszer is férjhez ment a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160826-ferjhez-ment-a-joban-rosszban-szinesznoje-sallai-nora-eskuvojerol-meselt.htmlGesztesi Károly újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20160826-gesztesi-karoly-ujra-szerelmes-kedvesevel-kezenfogva-jelent-meg-egy-partin.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.