Pumped Gabo: "Már százszor szakítottunk, és százegyszer kibékültünk"

Nyerő páros párkapcsolat Pumped Gabo korkülönbség Reality RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klubon teszi próbára kapcsolatát hétfő estétől a Balaton Sound táncos lábú pumpálója, aki állítja, jót tett szerelmüknek, hogy bevállalták a Nyerő Páros című realityben való szereplést.

Gabo úgy gondolja, kapcsolatát előlendíti, ha időnként más terepen is tesztelve van, mert így kedvese, Ági másik oldalát is megismerheti.

„Mivel különböző, érdekes szituációkban és élethelyzetekben fogjuk látni egymást, biztos fogunk meglepetéssel szolgálni, és ez mindenképpen erősíti majd a kapcsolatunkat.

Gabo és Ági Forrás: RTL Klub

Szerencsére ez a reality nem arról szól, hogy ki a nagyobb „Károly",

hanem rólunk, párokról és arról, hogyan tudunk küzdeni egymásért" – kezdte Gabo, aki több mint egy éve él se veled, se nélküled kapcsolatban Ágival.

„Már százszor szakítottunk, és százegyszer kibékültünk, remélem, ez a műsor megerősíti majd a szerelmünket! A konfliktusok a köztünk lévő 10 év korkülönbségből adódnak.

Ági az idősebb, és sokszor mondogatja, hogy őt ez zavarja,

mert nyilván neki már mások az elképzelései, mint nekem. Időnként felhívja arra a figyelmem, hogy még sok mindent meg kellene élnem és ki kellene próbálnom, ám elszakadni nem tudunk egymástól" - mondta Gabo, aki biztos benne, hogy megtalálja majd a hangot a többi sztárpárral.

Forrás: RTL Klub

„Az emberek azt gondolják rólam, hogy egy nagyképű, egoista pasi vagyok.

De amikor bekerülök egy társaságba, akkor nyitok mások felé. Áginak majd biztos kell pár nap, hogy feloldódjon. Az egész műsor olyan lesz, mint egy nyári tábor, ami tele lesz izgalmakkal."

Legendás valóságshow-szerelmekhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-az-rtl-klub-valovilag-legendas-szerelmeit-idetuk-fel-aureliotol-vv-fannin-at-vv-attilaig.htmlA se veled, se nélküled kapcsolatoknak se szeri, se száma nem volt az alatt a 14 év alatt, amióta mások életét kukkolhattuk a tévében. Most az elmúlt évek lávsztorijaiból csemegéztünk. TV + SztárokOrigoPapp Gergő: „Egy párkapcsolatban bármi megtörténhet"http://www.life.hu/sztarok/20160826-papp-gergo-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-reality-szereploje-elarulta-a-jo-parkapcsolat-titkat.htmlA műsorvezető és felesége hétfőn este a Nyerő Páros című vetélkedő realityben mutatják meg, hogyan győzik le a félelmeiket és hogyan küzdenek azért, hogy büszkék lehessenek egymásra. TV + Sztárok--Kétszer is férjhez ment a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160826-ferjhez-ment-a-joban-rosszban-szinesznoje-sallai-nora-eskuvojerol-meselt.htmlKétszer mondta ki a boldogító igen a Jóban Rosszaban Mónika nővére. Nóra és párja külön tartották meg a polgári eskövőt és a lakodalommal egybekötött egyházi szertartást.TV + Sztárok--Nézd meg Szabó Zsófi új otthonát!http://www.life.hu/sztarok/20160826-nezd-meg-szabo-zsofi-uj-otthonat-ahova-bekoltozik-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-realityjebe.htmlA színésznő hamarosan az RTL Klub új műsorában, a Nyerő Párosban teszi próbára bátorságát és erejét párjával, Zsoltival. Az új szerephez pedig új otthon is dukál. TV + Sztárok--Leendő VV szereplővel csalta a pasija Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20160826-vv-zsofival-csalta-meg-fiatal-pasija-demcsak-zsuzsat-a-tv2-musorvezetojet.htmlMég el sem indult a műsor, máris alakulóban van pár szaftos ügy. Tegnap derül ki, hogy a VV új szériáját Aurelio himbálózó hímvesszőjével akarta beharangozni az RTL, most pedig az egyik leendő lakóról szivárgott ki az információ, hogy Demcsák Zsuzsa pasijának szeretője volt. TV + SztárokOrigoByeAlex tagadja a bundát: szerinte a balhé a pénzről szólthttp://www.life.hu/sztarok/20160825-byalex-tagad-az-x-faktor-nem-bunda-szerinte-a-balhe-a-penzrol-szolt.htmlAz egyik versenyző édesapja kiakadt, miután fia kiesett a mentorházból. Azt állította, hogy a műsor producere és a mentorok már előre eldöntötték, hogy ki fogja megnyerni a tehetségkutatót. A mentorok sem hagyták szó nélkül az esetet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.