Papp Gergő: „Egy párkapcsolatban bármi megtörténhet"

Forrás: RTL Klub -
Papp Gergő házasság Nyerő páros párkapcsolat Papp Gergely RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető és felesége hétfőn este a Nyerő Páros című vetélkedő realityben mutatják meg, hogyan győzik le a félelmeiket és hogyan küzdenek azért, hogy büszkék lehessenek egymásra.

Papp Gergő úgy gondolja, jót tesz egy kapcsolatnak, ha egy egészen új terepen teszik próbára egymást.

Forrás: RTL Klub

„Nem volt egyszerű döntés, hogy vállaljuk-e a szereplést egy ilyen típusú műsorban.

Végül azért mondtunk igent, mert szeretünk játszani, és úgy gondoltuk megfűszerezzük a 13 éve tartó kapcsolatunkat. Mindig szükség van új ingerekre, behatásokra. Tévésként izgatott a műfaj is, kíváncsi voltam, milyen egy reality belülről. Mivel nem tudtuk, kikkel költözünk össze,

mélyrepülés volt az ismeretlenbe, de végül úgy gondoltuk, jöjjön aminek jönnie kell"

– kezdte Gergő, akit a harmonikus párkapcsolat titkáról faggattam.

„Furcsa, hogy a mai világban a mi 13 éves kapcsolatunk kuriózumnak számít. Mindig óvakodtam attól, hogy álompárnak tüntessenek fel minket. Nekünk is ugyanolyan gondjaink vannak, mint másoknak. Van hogy veszekszünk, van hogy rossz napunk van.

Azt hiszem, a titok az egymás iránt érzett szeretetben és elfogadásban rejlik

, nem akarjuk megváltoztatni egymást. Szeretem a feleségem társaságát, szeretek vele lenni, vele utazni. Mivel a munkánk is összeköt minket, a nap 24 órájában együtt vagyunk.

De egy kapcsolatban az is benne van, hogy bármi történhet,

erre is fel kell készülni. Mi egyelőre remekül működünk, mindent legyőz a szeretet, amit egymás iránt, a gyermekünk és a családunk iránt érzünk."

Legendás valóságshow-szerelmekhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-az-rtl-klub-valovilag-legendas-szerelmeit-idetuk-fel-aureliotol-vv-fannin-at-vv-attilaig.htmlA se veled, se nélküled kapcsolatoknak se szeri, se száma nem volt az alatt a 14 év alatt, amióta mások életét kukkolhattuk a tévében. Most az elmúlt évek lávsztorijaiból csemegéztünk. TV + SztárokOrigoNézd meg Szabó Zsófi új otthonát!http://www.life.hu/sztarok/20160826-nezd-meg-szabo-zsofi-uj-otthonat-ahova-bekoltozik-az-rtl-klub-nyero-paros-cimu-realityjebe.htmlA színésznő hamarosan az RTL Klub új műsorában, a Nyerő Párosban teszi próbára bátorságát és erejét párjával, Zsoltival. Az új szerephez pedig új otthon is dukál. TV + Sztárok--Hoppá! Sztárok, akik visszavonták eljegyzésükethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-sztarok-akik-visszavontak-eljegyzesuket-iszak-eszti-berki-krisztian-muri-eniko-lola-varga-viktor.htmlÚgy tűnik, a celebeknél az eljegyzés nem igazán vehető komolyan, Varga Viktor, Berki Krisztián és Iszak Eszti is meggondolta magát, gyűrű ide vagy oda. TV + SztárokOrigoBotrányos videóval rukkolt elő az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-botranyos-videoval-aurelio-nemi-szervevel-reklamozta-az-rtl-klub-a-valovilag-powered-by-big-brother.htmlFelháborodott olvasónk küldte el nekünk azt a videót, amelyben a ValóVilág powered by Big Brother valóságshowt Aurelio nemi szervével reklámozta a csatorna. TV + SztárokOrigoRagyog a Romantic egykori énekesnője! Szebb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20160826-a-romantic-egykori-enekesnoje-kunovics-katinka-ragyog-a-boldogsagtol.htmlKunovics Katinka két évvel ezelőtt adott életet kislányának, Katikának, akit azóta is egyedül nevel, ráadásul sokszor kénytelen elutazni, hogy egy világjáró hajón énekeljen. Az viszont biztos, hogy nemrég itthon volt, és egy fesztiválon összefutott Völgyi Zsuzsival és Győzikével. Öröm látni, hogy Katinka csodásan néz ki, és szinte ragyog a boldogságtól! TV + Sztárok--Dúl a szerelem: Justin Bieberrel szülinapozott Sofia Richiehttp://www.life.hu/sztarok/20160825-justin-bieberrel-szulinapozott-sofia-richie-lionel-richie-lanya.htmlKezd egyre jobban összemelegedni Hollywood legfiatalabb sztárpárja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.