Nézd meg Szabó Zsófi új otthonát!

Forrás: RTL Klub -
Villa Nyerő páros Szabó Zsófi otthon sztárok költözés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő hamarosan az RTL Klub új műsorában, a Nyerő Párosban teszi próbára bátorságát és erejét párjával, Zsoltival. Az új szerephez pedig új otthon is dukál.

Végre megnézhetjük, milyen hangulatos villába költözik be a nyolc sztárpár az RTL Klub vadonatúj napi realityjében, a Nyerő Párosban. Azt még nem tudni, hogyan viselik majd egymás társaságát a celebek, de az biztos, hogy a medencében jót pancsolhatnak majd együtt, a lányok pedig trécselhetnek a medenceparton. Az viszont nem biztos, hogy mindenki egyformán berendezett szobát kap, lehet hogy valaki luxus körülmények között lakik majd és lesz, akinek be kell érnie szerényebb hajlékkal. A külföldi sorozatban ugyanis nagy meglepetések érték a sztárokat. Hétfőn 18.55-kor kiderül, hogy tetszik majd Szabó Zsófinak az új otthona. A teljes galériát IDE KATTINTVA nézheted meg!

Forrás: Instagram/RTL Magyarország

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.