Kétszer is férjhez ment a Jóban Rosszban színésznője

Fotó: Sárosi Zoltán/sajtoszoba.tv -
esküvő Jóban Rosszban TV2 Sallai Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszer mondta ki a boldogító igen a Jóban Rosszaban Mónika nővére. Nóra és párja külön tartották meg a polgári eskövőt és a lakodalommal egybekötött egyházi szertartást.

Januárban volt a polgári esküvő 11 meghívottal, nemrégiben pedig a lakodalmat is megtartották 87 fős vendégsereggel.

Fotó: Sárosi Zoltán/sajtoszoba.tv

"Korábban én is azt gondoltam, mit sokan, a papír nem olyan fontos, de amikor Bencét megismertem, egyértelművé vált számomra, hogy igenis szeretnék esküvőt, és hogy Isten színe előtt is szeretnék esküt tenni" - mesélte Nóra a Best magazinnak.

A menyasszony nagyon izgult a nagy nap előtt, megszállottan leste az időjárásjelentést, aggódott, nehogy valami rosszul süljön el. Akkor nyugodott meg, amikor meglátta párját az oltárnál, onnantól tudta, hogy minden rendben lesz. Hatalmas élmény volt a színésznőnek, hogy hangosan kimondhatta a férjének: őt választja.

"Életem legszebb élménye volt az esküvőnk, azt hiszem, mielőtt végleg lecsukom majd egyszer a szemem, akkor is erre a napra fogok emlékezni. Hajnali ötig roptuk, sose voltunk még ilyen jó buliban, mint a saját lagzink" - áradozott Nóra.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.