Paris Hilton és Kim Kardashian 10 éve olyat tett, amire máig emlékszünk

Forrás: Devan/INFGoff.com/Copyright 2006 by Devan/Infusla-19 -
Kim Kardashian Paris Hilton Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen 10 évvel ezelőtt készült egy igen kínos videó Hiltonról, Kardashianról és Tara Reid színésznőről. 

Akkoriban még Paris Hilton volt a ma Kim Kardashianja: minden lapban ő volt címlapon, és másról sem olvastunk, csak butuska megjegyzéseiről, ruháiról, románcairól. Ma Kim Kardashian folyik a csapból is, ám az érdekes az, hogy 10 éve ők ketten legjobb barátnők voltak.

Paris és Kim 2006-ban Forrás: Devan/INFGoff.com/Copyright 2006 by Devan/Infusla-19

De hogy jön ide Tara Reid? Az Amerikai pite szőkeségevolt Paris legjobb barátnője, miután az örökösnő összeveszett Nicole Richie-vel. Évekig buliztak együtt, ám jött Kim, és kitúrta Tarát. Ebben az időben történt, hogy Tara bulizni indult a 10 éve nagyon népszerű szórakozóhelyre, a Hyde Lunge-ba, ám hiába fotózták a paparazzik, a kidobó nem engedte be a lányt. Ekkor jelent meg Paris és oldalán Kim, akik egy pillantást sem vetettek Tara felé, és elegánsan besuhantak a helyre.

Tara Reid Forrás: AFP/Mychele Daniau

Az esetet videóra is vették, ami elég viccesre sikerült - mutatjuk is. És hogy mi van most Kimmel és Parissal? Nem sok jelét látjuk annak, hogy ők ketten egyáltalán szóba állnának egymással...

Tökpucéran fürdőzik az álomtestű Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20160825-tokpuceran-furdozik-az-alomtestu-emily-ratajkowski-modell-szantorinin.htmlEmily rajongói egészen biztosan nem unják, hogy a szépség nap mint nap újabb és újabb erotikus fotóval kedveskedik nekik. Mutatjuk is a legfrissebbet! TV + SztárokOrigoDögös, bikinis fotóval dobja fel a hét közepét Cara Delevingnehttp://www.life.hu/sztarok/20160824-cara-delevingne-modell-szexi-bikinis-kepen-pozol.htmlAz egyik legkeresettebb modell egy ideig nem posztolt képeket, most azonban visszatért, nem is akárhogyan. TV + SztárokOrigoJesszus! Így festett Mila Kunis a kezdetekben a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/sztarok/20160823-mila-kunis-szineszno-igy-festett-evekkel-ezelott-a-voros-szonyegen.htmlMila Kunis ma Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője, ám megmosolyogtató, ahogy 18 éve pózolt a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Pár hete még verekedtek, most mégis kibékülhetett Lindsay Lohan és vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20160822-lindsay-lohan-es-egor-tarabasov-verekedtek-most-ismet-egyutt-vannak.htmlÚgy tűnik, Lindsay Lohan is társfüggő: megbocsátott pasijának, aki pár hete elég brutálisan bánt vele. TV + SztárokOrigoJoshua Jackson mégsem jön össze gyönyörű exével, mert új csaja vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-joshua-jackson-es-ruth-wilson-orakig-iszogatott-ejszaka.htmlSűrű napok vannak Joshua Jackson mögött: szakítás, békülés, most pedig befigyelt a nevető harmadik fél... TV + Sztárok--Élete tragédiájáról mesélt Clint Eastwood fia, Scotthttp://www.life.hu/sztarok/20160823-elete-tragediajarol-meselt-clint-eastwood-fia-scott-eastwood.htmlScott Eastwood nemrég elárulta, miért is megy neki nagyon nehezen a randevúzás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.