Vajna Timi mell villantás kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel ötezer lájkot gyűjtött be Instagramján Vajna Tímea. 

Követői teljesen odáig vannak Vajnáné legfrissebb fotójától. Timi cseles ruhája mutat is valamit, meg nem is, bár egészen biztosan óvatosan kell mozognia benne, ha el akarja kerülni a mellbimbóvillantást. Mondjuk, eddig is sikerült neki.

Life is not about finding yourself, it is about creating yourself #job #ilovemyjob #businessfashion

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

Puzsér Róbert: "Ha másnak a gyereke hal meg, az természetesen a közvéleményre tartozik, az ő házasságának a válságát azonban mindenki tartsa tiszteletben" http://www.life.hu/sztarok/20160730-puzser-robert-posztolt-hajdu-peter-es-sarka-kata-hazassaganak-valsagarol.htmlAz elmúlt hét legmegdöbbentőbb sztárhíre kétség kívül az volt, hogy válságba került a Hajdú-Sarka házaspár kapcsolata. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. A történtekhez természetesen Puzsér Róbert, Hajdú nagy ellenlábasa is hozzászólt: szinte már vártuk - a kritikusnak ugyanis mindenről van véleménye. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu Hajdú-Sarka emlékoldalt hoztak létre a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20160730-emlekoldat-hoztak-letre-a-hajdu-sarka-hazaspar-rajongoi-a-facebookon.html"Azt hiszem egy egész országnak nehéz most. Azért jött létre ez az oldal, hogy együtt tegyük könnyebbé Péter és Kata válságos időszakát" -olvasható a Facebook csoport bemutatkozójában. TV + Sztárok--Egy 18 éves német-iráni fiatalember lövöldözött Münchenben - Indítékairól semmit sem tudnihttp://www.life.hu/sztarok/20160723-egy-18-eves-nemet-irani-fiatalember-lovoldozott-munchenben-valoszinu-ongyilkos-lett.htmlEgy 18 éves német-iráni kettős állampolgár volt a péntek esti müncheni lövöldözés elkövetője, aki több mint két éve lakott Münchenben, nem szerepelt a rendőrségi nyilvántartásokban, és egyetlen pisztollyal lövöldözött. TV + Sztárok--Mosolyka férjével való kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20160719-mosolyka-hozleiter-fanny-ferjevel-valo-kapcsolatarol-es-munkarol-meselt-a-tv2-aktivjaban.htmlHozleiter Fanny, vagy ahogy mindenki ismeri Mosolyka egy kis szabadságra megy. Az elmúlt évben ugyanis férjével megállás nélkül dolgoztak új filmjükön és motivációs előadásaikon. Fanny most önmagára szeretne koncentrálni és arra, hogy hamarosan járni tudjon, sőt, hogy táncolhasson egy asztal tetején. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEllopták Debreczeni Zita robogójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160703-elloptak-debreczeni-zita-robogojat.htmlA fotós-modell a facebookon kér segítséget. TV + Sztárok--Távozik a közmédiából Csiszár Jenőhttp://www.life.hu/sztarok/20160701-tavozik-a-kozmediabol-csiszar-jeno.htmlCsiszár Jenő, a Duna Műsorszolgáltató Zrt. szórakoztató főszerkesztőségének vezetője közös megegyezéssel távozott a közmédiától tudatta közleményben az MTVA. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.