Puzsér Róbert: "Ha másnak a gyereke hal meg, az természetesen a közvéleményre tartozik, az ő házasságának a válságát azonban mindenki tartsa tiszteletben"

Sarka Kata Puzsér Róbert Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hét legmegdöbbentőbb sztárhíre kétségkívül az volt, hogy válságba került a Hajdú-Sarka házaspár kapcsolata. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. A történtekhez természetesen Puzsér Róbert, Hajdú nagy ellenlábasa is hozzászólt: szinte már vártuk - a kritikusnak ugyanis mindenről van véleménye. 

Puzsér és Hajdú Péter között az ellentét nem új keletű. Olyannyira nem, hogy a műsorvezető a bíróság elé is vitte az ügyet, ügyeket, amelyek közül van, ami lezárult, más pedig még – ha minden igaz – folyamatban van. Azon pedig mindenképpen csodálkoztunk volna, ha a kritikus nem kommentálja Mr. Frizbi házassági válságát. Megtette, eképpen:

Hajdú-Sarka emlékoldalt hoztak létre a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20160730-emlekoldat-hoztak-letre-a-hajdu-sarka-hazaspar-rajongoi-a-facebookon.html"Azt hiszem egy egész országnak nehéz most. Azért jött létre ez az oldal, hogy együtt tegyük könnyebbé Péter és Kata válságos időszakát" -olvasható a Facebook csoport bemutatkozójában. TV + Sztárok--Mosolyka férjével való kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20160719-mosolyka-hozleiter-fanny-ferjevel-valo-kapcsolatarol-es-munkarol-meselt-a-tv2-aktivjaban.htmlHozleiter Fanny, vagy ahogy mindenki ismeri Mosolyka egy kis szabadságra megy. Az elmúlt évben ugyanis férjével megállás nélkül dolgoztak új filmjükön és motivációs előadásaikon. Fanny most önmagára szeretne koncentrálni és arra, hogy hamarosan járni tudjon, sőt, hogy táncolhasson egy asztal tetején. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Gáspár Evelin újra fogyott"http://www.life.hu/sztarok/20160719-a-bulvarrapben-gaspar-evelin-tapai-szabina-selena-gomez.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Hegyi Roli ezen a héten is elrappeli a legütősebb bulvárhíreket, így rendhagyó formában értesülhetsz arról, mi történt az elmúlt héten a celebvilágban.TV + SztárokOrigoMolnár Anikó: "Mert bizony egy férfi nem attól férfi, hogy pöcse van... Az édes kevés..."http://www.life.hu/sztarok/20160702-molnar-aniko-a-facebookon-akadt-ki.htmlEgynapos fotóját mutatta meg Facebook-követőinek Molnár Anikó, de volt, akinek ez a kép is alkalmat adott arra, hogy belekössön az egykori valóságshow-szereplőbe. TV + Sztárok--Micsoda dekoltázsok: így élvezi a nyaralást Kiszel Tünde és lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160703-igy-elvezi-a-nyaralast-kiszel-tunde-es-lanya.htmlRodoszról küld puszit Kiszel Tünde és Donatella a rajongóknak. TV + SztárokOrigoVisszatér az ATV képernyőjére Gajdos Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20160702-visszater-az-atv-kepernyojere-gajdos-tamas.htmlA tévés szakember a csatorna híradójának műsorvezetőjeként július 4-én kezdi meg a munkát.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.