Cristiano Ronaldo focista Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már, hogy Cristiano Ronaldo úgy váltogatja a barátnőit, mint mi, nők a hangulatainkat, ez pedig a mostani titokzatos leányzó esetében sincs másképp. Mindenesetre az az egy dolog biztos, hogy nem lepődtünk meg a futballklasszis újabb választásán, hiszen mi tagadás, az ízlése remek.

Nézzétek csak! Cristiano Ronaldo tavaly év végén Irina Shaykkal kavart, ám szakítottak, mert a focisztár közben több tucat nővel csalta meg. Irinát követte a Real Madrid dögös sportriportere, majd jött egy csinos kis dán modell. Ezután sajnos elvesztettük a fonalat, de most végre - legalábbis azt hisszük - megtaláltuk!

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM

Bár a Real Madrid labdarúgói már javában készülnek az új szezonra, a sztárfocista még mindig a nyári vakációját tölti Ibizán.

Úgy tűnik, nagyon élvezi a pihenést, ehhez pedig egy szőke hölgy is hozzájárult. A párost a Pacha nevű éjszakai klubban kapták lencsevégre, és a focista láthatóan közelebbi kapcsolatot ápol a nővel, akinek kilétére még nem derült fény, és azt sem tudni, hogy Ronaldo egy párkapcsolat, vagy egy pár kapcsolat részeként flörtölt-e vele...

Emlékeztek még a Bestiákra? Így néznek ki most a magyar lánycsapat tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160729-igy-neznek-ki-most-a-magyar-lanycsapat-tagjai.htmlA kilencvenes évek legendás magyar lánycsapata, a Bestiák tagjai rengeteg változáson mentek keresztül az utóbbi években. Mutatjuk! TV + SztárokOrigoHosszú Katinka remekül érzi magát az olimpiai falubanhttp://www.life.hu/sztarok/20160730-hosszu-katinka-nagyon-jol-erzi-magat-az-olimpiai-faluban.htmlSzivárgó csövek, kiálló vezetékek és bűz: nem is olyan rég ez fogadta a még teljesen meg sem nyitott olimpiai faluba látogatókat. Hosszú Katinka csütörtök reggel indult el az első magyar sportolói küldöttséggel, azonban a körülmények ellenére láthatóan jól érzi magát. TV + Sztárok--Dopeman: "Fizetek Hajdúéknak, csak béküljenek ki!"http://www.life.hu/sztarok/20160730-dopeman-meg-fizetne-is-azert-hogy-sarka-kataek-kibekuljenek.htmlPityinger László, alias Dopeman sem hagyta szó nélkül a napokban kirobbant hírt, miszerint Sarka Kata elköltözött férjétől, ugyanis válságban a házasságuk. A rapper most pár tanácsot, sőt egy kisebb pénzösszeget is felajánlott Hajdúéknak, ha ellátogatnak békítőshow-jába. TV + Sztárok--Heidi Klum boldogságban úszik, míg mi az esőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160728-a-szepseg-es-szerelme-egy-kozos-keppel-rukkolt-elo.htmlA topmodell több mint egy éve van együtt az immáron 30 éves pasijával, Vito Schnabellel, és még mindig lángol közöttük a szerelem. Heidi csütörtökön egy bájos fotóval köszöntötte szülinapos kedvesét. TV + SztárokOrigoEzek voltak Heath Ledger utolsó szavaihttp://www.life.hu/sztarok/20160729-kiderult-hogy-mik-voltak-heath-ledger-utolso-szavai.htmlNyolc és fél évvel azután, hogy Heath Ledger gyógyszertúladagolásban elhunyt, az édesapja elárulta, hogy mit mondott fia, mikor utoljára beszélt a testvérével... TV + Sztárok--Egy kép, dupla élvezet: Cristiano Ronaldo a szexi Jason Stathammel feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160727-cristiano-ronaldo-jason-stathammel-logott.htmlA focista és családja nemrég még Ibizán hajókázott, és minden eddiginél dögösebb képekkel ajándékozott meg minket. Amikor pedig visszatért a szárazföldre, akkora mázlija volt, hogy nem mással, mint Jason Stathammel futott össze. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.