Sebestyén Balázs bátor döntést hozott: a puccskísérlet másnapján elutazott Törökországba

Forrás: RTL Klub -
puccskísérlet műsorvezetés Törökország Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs néhány órával a katonai puccs kitörését követően repült Törökországba feleségével és két kisfiával.

Az immár 39 éves Sebestyén Balázs külföldön ünnepelte a születésnapját, mivel néhány órával a katonai puccs kitörését követően repült Törökországba családjával – írja a Blikk.

„Vettünk egy nagy levegőt, és felültünk a röpzajra. Ám legyen! Bevállaltuk a két gyerekkel. Amúgy majdnem tele volt a gép, csak tizenhatan mondták le. A magyarok bátrak, bár az is szerepet játszhatott, hogy ezt a kárt nem téríti meg a biztosító. Mi is buktuk volna!" – mondta Sebestyén Balázs.

Forrás: RTL Klub

A műsorvezető feleségével Horváth Viktóriával, két gyermekükkel, a 7 éves Benettel és a 4 éves Noellel utazott el. Balázs pedig ennek örömére egy édes kis fotóval is előrukkolt, ami a repülőtéren készült.

Forrás: Instagram

"Nemsokára újra Magyarországon! Akkumulátorok feltöltve, hétfőn találkozunk!" - írta a kép mellé Balázs.

Megmutatta kisfiát Sebestyén Balázs: Íme a kis Noel!

Lassan két éve, hogy az RTL Klub sztárja, Sebestyén Balázs kétgyermekes apuka. Azt hitték, nem lesz több gyermekük, de Beni szeretett volna kistesót, így szülei belementek. Azonnal összejött a baba, Balázs szerint azonban a két gyerek az nem kétszer egy, hanem négyszer annyi...A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.