Gáspár Virág kész nő lett - Nézzétek!

Forrás: Facebook/ Gáspár Győző -
virág fotó Gáspár Győző Gáspár Virág születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 26-án, azaz ma a Gáspár család legkisebb tagja 14 éves lett. Édesapja egy csodás rózsacsokorral lepte meg kislányát. 

Legutóbb még kövérsége miatt cikizték, azóta viszont rengeteg kilótól szabadult meg Gáspár Virág.

Gáspár Virág Forrás: Facebook/ Gáspár Győző

Azt persze tudjuk, hogy nővére, Evelin kőkeményen edz, Virág életébe azonban ritkábban nyerhetünk bepillantást. A család legkisebb sarja igazi hölgy lett, szülei pedig gyönyörű rózsacsokrokkal lepték meg a nagy nap alkalmából: íme, az egyik csodás ajándék!

A kislányt még évekkel ezelőtt a Győzike-show adásaiból ismerhettük meg, ahol szinte a nézők szeme láttára nőtt fel.

"Sarka Kata most válságban van a társával"http://www.life.hu/sztarok/20160726-sarka-kata-nehez-idoszakon-megy-keresztul.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVisszatér a képernyőre Jakupcsek Gabriella?http://www.life.hu/sztarok/20160725-arulkodo-fotot-osztott-meg-jakupcsek-gabriella-visszaterhet-a-kepernyore.htmlJakupcsek Gabriella visszatérhet a képernyőre - ezt sejtjük legalábbis abból a fotóból, amit pár órája a Facebookon posztolt. TV + Sztárok--Terry Black kisfia lelkét ápolja - Danika 3 iskolatársát vesztette el a müncheni merényletbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-terry-black-kisfi-lelket-apolja-danika-elvesztette-3-iskolatarsat-szornyu-vilagban-elunk-irta-a.htmlAz ismert magyar transzfesztita egy ideje már Müchenben él gyermekeivel. Terry Black Danikával és Fannikával a jobb és nyugodtabb élet reményében költözött a német nagyvárosba. A hétvégi merényletek után viszont nagyon elgondolkozott... TV + Sztárok--Bódi Sylvit lekapcsolták a vámosokhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-body-sylvit-egy-bilincs-miatt-lekapcsoltak-a-vamosok.htmlA modell óriási izgalmak közepette érkezett meg a Maldív-szigetekre. Erről az Instagram-oldalán számolt be. TV + Sztárok--Egy 18 éves német-iráni fiatalember lövöldözött Münchenben - Indítékairól semmit sem tudnihttp://www.life.hu/sztarok/20160723-egy-18-eves-nemet-irani-fiatalember-lovoldozott-munchenben-valoszinu-ongyilkos-lett.htmlEgy 18 éves német-iráni kettős állampolgár volt a péntek esti müncheni lövöldözés elkövetője, aki több mint két éve lakott Münchenben, nem szerepelt a rendőrségi nyilvántartásokban, és egyetlen pisztollyal lövöldözött. TV + Sztárok--Till Attila elhagyná Magyarországot Amerikáért?http://www.life.hu/sztarok/20160722-till-attila-akar-hosszabb-ideig-is-el-tudna-kepzelni-az-eletet-amerikaban.htmlTill Attila és felesége már régóta tervezte, hogy egyszer ellátogatnak New Yorkba. Az álmuk pedig végre valósággá vált, ráadásul a műsorvezető olyannyira megszerette a várost, hogy még azt is el tudná képzelni, hogy egy-két évig ott éljen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.