magyar válogatott Csobot Adél kisbaba duettpartner Istenes Bence család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár csemetéjének jó dolga van, hiszen igazán vidám családba látta meg a napvilágot. Amikor a boldog szülők dalra fakadnak, akkor biztos, hogy a kis Natan jókat mosolyog.

A magyar válogatott buzdító dala, "Az éjjel soha nem érhet véget" megihlette a sztárpárt és drukkolás közben éneklésbe kezdtek. Szuper duett partnerek ők ketten, akár együttest is alapítanának. Biztos kisbabájuk is élvezi ezeket a vidám perceket, amikor anya és apa nótázásban tör ki.

Hajrá magyarok !!! #fociszerelem #euro2016 #hungary @istenesbence

Csobot Adél (@adelcsobot) által közzétett videó,

Nem hisszük el! Kiderült, hogy kivel randizik Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20160629-kiderult-hogy-matthew-perry-es-katie-holmes-randiznak.htmlHihetetlen hírek láttak napvilágot: új hollywoodi álompár született, mégpedig Katie Holmes és Jamie Foxx személyében, vagy mégsem? Most egy újabb szereplő is belépett a történetbe, mégpedig a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry. Vajon mi lesz ebből? TV + SztárokOrigoJustin Timberlake és Britney Spears a bíróságon köt ki? - Lopással vádolják az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20160629-lopassal-vadoljak-britney-spearst.htmlAz énekesnő elképesztő formában van, és a jelek szerint végre visszatért a szupersztárok közé. Bár mostanság a botrányokat is elkerülte, de a múltja továbbra is üldözi: azt állítják róla, hogy lopott, méghozzá Justin Timberlake-től! TV + Sztárok--Igazi fesztiválarc! Így bulizik a VOLTon Zacher Gábor: videó!http://www.life.hu/sztarok/20160629-zacher-gabor-rockra-dobja-el-a-hajat-a-volton-a-toxikologus-igazi-fesztivalarc-video.html Kedvenc toxikológusunk, Zacher Gábor is kiveszi a részét Sopronban, a VOLT-on a buliőrületből. Mint elmondta, a rock zenére zúz legszívesebben, üdítővel pörgeti magát, és azt sem bánja, ha találós kérdésként azt teszik fel neki a fiatalok, mondja meg, mi mindent szívtak. TV + Sztárok--Dzsudzsák úgy teljesítette a magyar énekes vágyát, hogy nem tett semmithttp://www.life.hu/sztarok/20160629-kokeny-attila-dzsudzsak-balazzsal-talalkozott.htmlA sztárok is rajonganak valakiért, ez alól Kökény Attila sem kivétel. A magyar válogatottért természetesen ő is drukkolt, egyik kedvencével még találkozni is tudott. TV + Sztárok--Divatdrukkerek: Nagy Ádám helyett Kiss Ádámnak írnak gratulációthttp://www.life.hu/sztarok/20160629-nagy-adam-helyett-kiss-adamnak-gratulalnak-az-ebn-nyujtott-teljesitmenyeert.htmlA humorista számolt be Facebook-oldalán arról, hogy mennyi gratulációt kap mostanában a válogatottban nyújtott remek teljesítményéért. Igaz, ő nem focizott a csapatban, de Nagy Ádám helyett mégis ő kapja a dicsérő szavakat. TV + SztárokOrigoMilyen volt Iszak Eszti első randija? Most megtudhatod! http://www.life.hu/sztarok/20160628-iszak-eszti-meccset-nezett-szerelmevel-az-elso-randin-igy-randizz-teljes-bedobassal.htmlÖnbizalomhiány, a telefon nyomkodása, erőltetett poénok - csak néhány tényező, ami tönkreteheti az első randevút. A VIVA július 1-jén induló műsorának mentora, Iszak Eszti is tapasztalt már hasonlót, de szerencsére nem Dobrády Ákossal, akivel a találkájuk meglepő volt ugyan, de nagyon jól sikerült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.