színésznő TV2 műsorvezető szerep sorozat Nagy Duett Liptai Claudia Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorban adja át színházi szerepeit a várandós színésznő, arról azonban egyelőre nincs hír, hogyan döntöttek Liptai Claudia karakterének sorsáról a Jóban Rosszban című sorozatban.

A napokban búcsúztatta a Centrál Színház a második gyermekét váró Liptai Claudiát. A színésznő a színházi feladatai mellett a képernyőn is szerepel, többek között A Nagy Duett műsorvezetőjeként, illetve a Jóban Rosszban című sorozatban, amelyben Alexa karakterét alakítja. A TV2 egyelőre nagyon titkolja, hogy mi lesz karaktere sorsa.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal
Elhunyt az Amerikai pite sztárja, Angela Paton - Szívinfarktust kapott a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160527-angela-paton-szivinfarktust-kapott-es-meghalt-az-amerikai-pite-sztarja.htmlA színésznő halálát a saját unokaöccse jelentette be. A hírek alapján a sztár szívinfarktust kapott. TV + Sztárok--Rihanna mellbimbóit most pár centiméterről is megcsodálhatodhttp://www.life.hu/sztarok/20160420-rihanna-mellbimboit-par-centimeter-tavolsagbol-is-megcsodalhatod.htmlRihanna mellbimbói szinte kiszúrják a szemünket a legutóbbi Instagram fotóján, de kicsit úgy vagyunk vele, hogy ha ez az utolsó, amit látunk ebben az életben, hát legyen! TV + Sztárok--A pucér társkereső szexéhes szereplőkkel erősíthttp://www.life.hu/sztarok/20160527-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-pucer-tarskereso-szexehes-szereplokkel-erosit.htmlEgy lány és két fiú érkezik a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában. Íme, a felhozatal! TV + Sztárok--Csalással vádolják Rubint Rékát - Megszólalt a fitneszlady ishttp://www.life.hu/sztarok/20160527-csalassal-vadoljak-rubint-rekat-egy-anya-lanya-fotopalyazatban.htmlEgy kolléganőjének próbált segíteni Réka, amikor arra buzdította rajongóit, szavazzanak rá egy anya-lánya fotópályázaton. A többi versenyző felháborodott. TV + Sztárok--Elképesztő videó! Életveszélyes mutatvánnyal sokkolt a kardnyelőhttp://www.life.hu/sztarok/20160526-kardnyelo-mindenki-ledobbent-a-mutatvany-lattan-video-a-sokkolo-esetrol.htmlA Britain's Got Talent egyik versenyzője, Alexandr Magala nemcsak kardot nyelt, de kis híján belezuhant egy rakás működő fúróba is, jó magasról. TV + Sztárok--Tom Cruise majdnem belehalt nagyratörő tervébehttp://www.life.hu/sztarok/20160526-tom-cruise-majdnem-belehalt-nagyratoro-tervebe-urhajos-akart-lenni.htmlA színész kis híján feljutott 2003-ban a Columbia űrsiklóra, aminek küldetése katasztrófával ért véget. Visszaérkezés közben felrobbant. Ha sikerült volna Tom Crusie terve, ma már nem élne. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.