Jennifer Lawrence taknyos orral adott interjút - Videó!

orr színésznő Jennifer Lawrence videó vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jimmy Fallon a Tonight Show-ban ült össze a színésznővel és John Oliverrel egy igaz-hamis játékra. Semmi előzmény nélkül a műsorvezető megszakította a beszélgetést, méghozzá Jen miatt. 

"Van valami az orrodon" - mondta Fallon az Oscar-díjas sztárnak. "Ugye, nem fika?" - kérdezett vissza a szőke bombázó majd hatalmas nevetésben tört ki. A sztár lesöpörte orráról a galacsint, majd ezt mondta: "Tudtam, hogy van valami, de azt hittem, hogy a tévében nem kerülhetek ilyen kínos helyzetbe". Persze a beszélgetés tartogatott még vicces pillanatokat, itt te is megnézheted a nem mindennapi interjút:

Bizonytalan Liptai Claudia sorsa a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160527-liptai-claudia-szineszno-sorsa-nem-tudni-mi-lesz-a-joban-rosszban-cimu-sorozatban.htmlSorban adja át színházi szerepeit a várandós színésznő, arról azonban egyelőre nincs hír, hogyan döntöttek Liptai Claudia karakterének sorsáról a Jóban Rosszban című sorozatban. TV + SztárokOrigoLegyőzte az idő a 70 éves Goldie Hawnt - Fürdőruhás fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160527-a-70-eves-goldie-hawnt-sem-kimelte-az-ido-vasfoga.htmlA 70 éves színésznő épp megmártózott a vízben, amikor a paparazzik lencsevégre kapták, és igen, bebizonyosodott, hogy még Goldie Hawn is halandó, és nyomott hagyott rajta az idő vasfoga.TV + Sztárok--Visszatért az RTL Klub képernyőjére Adahttp://www.life.hu/sztarok/20160527-visszatert-az-rtl-klub-kepernyojere-ada-a-farmban-gergo-mentora.htmlA Farm utolsó heténél járunk, amikor is mind a négy játékost meglátogathatta egy hozzá közel álló személy és egy híresség. Gergőhöz édesapján kívül Ada érkezett. TV + Sztárok--Elképesztő videó! Életveszélyes mutatvánnyal sokkolt a kardnyelőhttp://www.life.hu/sztarok/20160526-kardnyelo-mindenki-ledobbent-a-mutatvany-lattan-video-a-sokkolo-esetrol.htmlA Britain's Got Talent egyik versenyzője, Alexandr Magala nemcsak kardot nyelt, de kis híján belezuhant egy rakás működő fúróba is, jó magasról. TV + Sztárok--Már külföldön is felfigyeltek Palvin Barbira, aki egyre többet van Lewis Hamiltonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160526-palvin-barbara-modell-lewis-hamiltonnal-strandolt-monacoban.htmlA magyar modell ezúttal Monacóban strandolt egyet a Forma-1-es pilótával. TV + SztárokOrigoKeményen leoltották Freddie-thttp://www.life.hu/sztarok/20160525-bulvarkoktelban-liptai-claudia-freddie-gonczi-gabor-fabry-sandor-presser-gabor-kanye-west-byealex.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.