Aleska Diamond a bugyijában turkált az Ezek megőrültek műsorában

Fotó: Polyak Attila - Origo -
TV2 Cinthya Dictator Ezek megőrültek! (vetélkedő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kicsit rá is játszanak, azért hogy legendává váljon az kapcsolatuk" - mondta Növényi Norbi, amikor Varga Viktor után Cinthya sem alarta sárral dobálni volt kedvesét. A romantikus pillanatokat aztán kellemetlenek is követték a TV2 Ezek megőrültek! című műsorának keddi adásában.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Varga Viktor őrülten romantikus tettet hajtott végre, amikor a bitang petangnál nem akarta megdobni volt szerelmét. Utána már nem volt nagy meglepetés, hogy Cinthya Dictaror is ugyanígy tett.

Cinthya könnycseppe megcsillan egy kvarcon! - hangzott el a műsorban.

Varga Viktor, Zámmbó Árpy és Aleska Diamond a TV2 Ezek megőrültek cimű műsorának forgatásán. Fotó: Polyak Attila - Origo

Viktor az egész műsor alatt isteinen nézett ki, ezzel eléggé összezavarta Aleskát. Cserébe a lány, a zsebtolvaj szó elmutogatásakor teljesen kizökkentette a férfiagyakat, amikor is a bugyijában turkált.

Forrás: Life.hu

Varga Viktor így értékelte a produkciót: "A zsebtolvaj az egy igen vicces szó, abban a formában, ahogy elmutogatta az Aleska, ahogy a bugyijában turkált. Ezzel teljesen elterelte a férfiagyunkat és nem tudtunk arra koncentrálni, hogy mi az a szó."

Elolvadtunk! Varga Viktor őrülten romantikusan viselkedett az Ezek megőrültek! forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-ujabb-cikis-pillanatok-a-tv2-ezek-megorultek-cimu-musoraban.html"Milyen gyávák a férfiak" - pedzegette Tilla az Ezek megőrültek! kezdeti perceiben, majd csapattársai tényleg Aleskát küldték elsőnek a katapult kvízbe. A műsor, melynek szüneteiben egyébként egy csók is elcsattant két ellenfél között, újabb sokkoló meglepetéseket okozott. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi: Kell egy kis áramszünet - BulvárRap Hegyi Rolivalhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-hegyi-roli-bulvarrap-lagzi-lajcsi-kell-egy-kis-aramszunet.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről.TV + Sztárok--"Nagyon óvom a magánéletemet" - Tóth Gabi és Trap kapitány hétköznapi életet élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-toth-gabi-hetkoznapi-eletet-el-zold-arcu-szerelmevel-trap-kapitannyal.htmlSzeptemberben derült fény arra, hogy Tóth Gabi és a Tha Shudras együttes frontembere,Trap kapitány mégis csak egy párt alkotnak. Vajon sikerül a két ismert embernek hétköznapi életet élni? TV + SztárokOrigoSzépségkirálynőnknek, Kiss Daniellának meggyűlt a baja az angollalhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-kiss-daniellanak-szepsegkiralynonek-meggyult-a-baja-az-angol-nyelvvel.htmlNagyon elszomorodott a szépségkirálynő, mert nem úgy ment neki az első megmérettetés, amellyel a világversenyre készül, ahogy azt elvárta volna magától. TV + Sztárok--David Beckham összeköltözött a színésszel, Kevin Harttal http://www.life.hu/sztarok/20150929-david-beckham-egy-reklamfilm-kedveert-koltozott-ossze-kevin-harttal.htmlSzuper reklámfilm keretén belül barátkozott össze az angol focilegenda, és a népszerű komikus, Kevin Hart. Egy ruházati cég legújabb promóciós videójában bolondozik együtt a két sztár. TV + Sztárok--Ákos majdnem megfulladt legújabb klipje forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-akos-majdnem-megfulladt-videoklipje-forgatasan.htmlA Life.hu riportere Ákossal beszélgetett, akinek egészen extrém élményei vannak videoklipje forgatásáról. TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.