Újra együtt a két komédiás! Koós és Zana együtt másznak ki a gödörből

Forrás: MTI, MTVA/Zih Zsolt -
Koós János megélhetés Zana József komédiás kórház műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János és Zana József is kórházban volt, utóbbi ráadásul megélhetési problémákkal is küzdött. A két mulattató azonban most a visszatérést tervezgeti, ugyanis közös műsorra készülnek.

Közel fél évszázados barátság köti őket össze, egykor együtt komédiáztak a színpadon, ultiztak és sokszor együtt néztek a pohár fenekére is. Most újra közösen lépnek fel, egymást segítve lendülnek túl életük nehéz időszakán – írja a Bors.

Forrás: MTI, MTVA/Zih Zsolt

„Az egyik bevásárlóközpont pókertermének igazgatója nemrég felkért bennünket, hogy csináljunk egy hangulatos mű­sort. Örömmel mondtunk igent. Mindig szerettem volna rendezni, most végre elkészíthetek egy nosztalgiakabarét, amelybe beleteszek apait-anyait” – újságolja a lapnak Zana József.

Súlyos műtéten esett át Zana József - mindenki a felépüléséért izgul

Hónapok óta aggódunk az egykor sztárként ünnepelt Zana Józsefért. A depresszión túljutott színésznek még az epeköveivel is meg kellett küzdenie, de most már sokkal jobban van. Olvasd el a Life.hu cikkét!

„Remélem, hogy a három előadás eléri a célját, és mindenki elégedett lesz, mondván: na, a két öreg megint jó hangulatot csinált” – veszi át a szót Koós.

A két komédiás barátságát még az sem rontotta meg, hogy a focipályán bizony ősellenségek.
„Koós nagy fradista, én pedig Újpest-drukker vagyok, annak idején együtt ültünk a VIP-páholyokban és mindig cukkoltuk egymást” – meséli Zana.

Viccet csinált betegségéből Koós János

Az énekest pár napig kórházban kezelték és szinte azonnal felröppentek a hírek, hogy rákbetegséggel küzd. Koós János és felesége is megszólalt és tisztázták a pletykákat. A részletekért kattints ide!

„Jó dolog volt, amikor lila-fehér mezben mentem a találkozóinkra” – kontráz Koós, aki annak idején sok görbe estét töltött el a színésszel a Fészek Klubban, a művészek kedvenc szórakozóhelyén. Ganxsta Zolee édesapja nem is titkolja, hogy a sok átmulatott éjszaka később megbosszulta magát.

„A színészeknek, énekesnek általában muszáj kiereszteniük a gőzt, rengeteg bennük a fe­szültség. Nem azért iszunk, hogy berúgjunk, hanem hogy enyhítsük a stresszt. Én nagy whiskys voltam, és akadtak italproblémáim, de a színpadi munkámat ez soha nem befolyásolta, csak a magánéletemet” – mondja Zana, akivel Koós János is egyetért. „Ez mindenkinek a magánügye, és úgy érzem, Zana Józsefnek sikerült megoldania. Egyébként 78 éves leszek, és a kedvenc programom az, hogy ülök a kényelmes fotelomban, olvasom a sportújságot, és itt van mellettem egy könyvecske, Márai Sándor: A gyertyák csonkig égnek. Velem szemben pedig Rejtő Jenô huszonnyolc kötete, fantasztikusan írt, ha nem magyar, a világ leghíresebb írója lenne.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.