Kommentháború: Hajdú Péter és Vágó István a Facebookon osztja egymást

Fidesz MSZP Vágó István Facebook komment Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valóságos kommentháborút indított el Vágó István egyetlen képpel és a hozzá fűzött megjegyzéssel. Hajdú Péter reagált a vádakra.

Vágó István egy fotót töltött fel saját facebook-oldalára, amelyen Hajdú Péter, az akkori miniszterelnök, Medgyessy Péter és annak felesége látható. A képhez a következő kommentet írta:

"Hajdú Péter és felesége a Balatonon pihent, méghozzá a Rogán házaspár társaságában. A kis társaság egy többmilliós hajóval szelte a magyar tengert. Mint kiderült: a húszmilliós mo­torcsónak Hajdú Péter új szerzeménye” - idézett egy cikkből Vágó a képhez, amin Hajdú Medgyessyvel látható, így gyorsan kiegészítette: „jaj, bocs, elszúrtam a képet, az egy másik Hajdú volt. Vagy ez egy másik Rogán”.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Vágó azt nehezményezi, hogy míg évekkel ezelőtt Hajdú szíve a baloldalhoz húzott (és nem csak azért, mert az exminiszterelnök lánya, Tornóczky Anita a barátnője volt), ma már a jobboldali Rogán Antallal és feleségével múlatja az időt. "Ha Hajdú azért szakított Bálint Antóniával, mert az fideszes volt, ő pedig MSZP-s, akkor ez az akadály most elhárult" – mondta a Borsnak a tévés.

Edzés utáni dekoltázst villantott Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/sztarok/20150722-edzes-utani-dekoltazst-villantott-bencsik-tamara.htmlBencsik Tamara, az egykori Megasztár című tehetségkutató egyik versenyzője keményen edz - ami meg is látszik az alakján.TV + SztárokOrigoÍgy shoppingol Demi Moore a lányaival http://www.life.hu/sztarok/20150722-igy-shoppingol-demi-moore-a-lanyaival-miutan-hullat-talaltak-a-medencejeben.htmlDemi Moore néhány nappal ezelőtt egy hullát talált otthon a saját medencéjében, de úgy tűnik, már kiheverte ezt a sokkot: a lányaival látták őt shoppingolni. TV + Sztárok--Botrány! Ellopták Tóth Andi személyazonosságáthttp://www.life.hu/sztarok/20150721-botrany-elloptak-az-x-faktor-toth-andi-szemelyazonossagat.htmlAz egykori X-Faktoros Tóth Andi nagyon megijedt, amikor kiderült: ellopták a személyazonosságát. TV + SztárokOrigoÜberciki! Fellépés közben esett ki az énekesnő tisztasági betétje http://www.life.hu/sztarok/20150717-uberciki-fellepes-kozben-esett-ki-az-enekesno-tisztasagi-betete.htmlMegannyi baki, kínos helyzet, ami annak, akivel megtörténik, bizonyára borzalmas, mi viszont általában jót kuncogunk rajtuk. Íme, a legújabb.TV + SztárokOrigoVérig sértették az X-Factor mentorát - csúnyán visszaszólt http://www.life.hu/sztarok/20150711-verig-sertettek-az-x-factor-mentorat-csunyan-visszaszolt.htmlAz amerikai X-Factor színpadán az egyik versenyzőt családi állapotáról kérdezte a zsűri a fellépése előtt.TV + SztárokCinthya Dictator úgy érzi, sok a hasonlóság közte és Amy Winehouse közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150711-cinthya-dictator-ugy-erzi-sok-a-hasonlosag-kozte-es-amy-winehouse-kozott.htmlKívülről és belsőleg is sok a hasonlóság a két művésznő között - legalábbis Cinthya Dictator így érzi.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.