Gáspár Virág virgácsai kommentlavinát indítottak

Forrás: Facebook/ Gáspár Győző -
Gáspár Evelin Gáspár Virág láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin húga, Győzike kisebbik lánya, Virág vasárnap ünnepelte 13 születésnapját. Készült róluk ünneplés közben egy családi fotó, ami nem sikerült a legelőnyösebbre. 

Ezúttal nem a hatalmas luxus, hanem valami egészen más hozta ki a kommentelőkből a kritikust: Gáspár Virág lábai.

Nem csak az új lovaggal büszkélkedő Evelin él nagy lábakon (szó szerint), hanem húga is, csak Virág nem lábfej, hanem vádli-térd fronton erős, legalábbis a kommentelők szerint.

Forrás: Facebook/ Gáspár Győző

Tőlük szemezgettünk:

"Nagyobb a térde, mint a feje!"

"Valódi birodalmi lépegető..."

"Csinos, mint egy diszkóbaleset."

"Szépen kifejlődött a Virágka."

"Igazi nehézbombázó!"

"Hogy lehet ilyen képet posztolni? Egy kiselefánt sokkal szimpatikusabb lenne."

"Bárcsak az ország is ilyen biztos lábakon állna!"

"Ha túlsúlyos, akkor túlsúlyos. Majd leadja a felesleget, ha eljön a pasizós időszak. A kép viszont nagyon előnytelen. A »kedves« szülők nem vették észre? Vagy lehet, hogy szándékosan posztolták, hogy beszéljenek róluk?" - kelt valaki Virág védelmére.

"Hamm, bekapta" - Megízlelték Horváth Éva egyik legnagyobb kincséthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-horvath-eva-modell-musorvezeto-hajat-megdezsmalta-egy-kecske.htmlHiába, aki istállóba jár, az extrém kalandok áldozatává válhat, így járt a modell is, akit előszeretettel nyalogattak a kecskék.TV + Sztárok--Rékasi Károly az éj leple alatt látogatott meg egy gyerektáborthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-rekasi-karoly-az-ej-leple-alatt-latogatott-meg-egy-gyerektabort.htmlRékasi Károly évek óta támogat egy gyermektábort. Tavaly már Pikali Gerda is részt vett a gyerekek szórakoztatásában. Idén a baleset miatt a színész kis híján nem tudott elmenni meglátogatni a hátrányos helyzetű gyerekeket, de végül igazi szuperhősként Káptalanfüredre utazott.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHoppá! Nem lép fel többet Tóth Gabi?http://www.life.hu/sztarok/20150727-toth-gabi-enekesno-orokre-leszamolt-a-haknizassal.htmlNem kell több hakni Tóth Gabinak. Az énekesnő úgy nyilatkozott, félplayback fellépések helyett szeretne érzéseket és értékeket átadni.TV + SztárokOrigoKész, vége, elolvadtunk! Johnny Depp denevérbébit etethttp://www.life.hu/sztarok/20150726-johnny-depp-deneverbebit-etet.htmlBezárhatjuk mára az internetet, megtaláltuk a nap képét. TV + Sztárok--Mit keres Horváth Éva a kecskék között?http://www.life.hu/sztarok/20150726-horvath-eva-kecskevel-szelfizett.htmlSzelfizik velük. Mi már láttunk a celebektől szelfit, mellfit, combfit, és most úgy tűnik, eljött a kecskelfi ideje is. TV + Sztárok--X-Faktor Bella homokba rejtette szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-jakab-peter-izabella-az-x-faktor-enekesnoje-homokba-rejtette-szerelmet-a-spoon-egyuttes-marcijat.htmlAz énekesnő kislányként játszott a tengerparton, ahol homokba rejtette a Spoon-os Marcit.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.