Az internet népe kiakadt Sarka Kata és Bernie Ecclestone közös képén

Sarka Kata Forma-1 Bernie Ecclestone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy sok magyar híresség, úgy Sarka Kata is ott van a Hungaroringen. Több pilótával is sikerült közös képet készíteni, de a Bernie Ecclestone-nal készült fotót nem tudták befogadni a rajongók.

Kata Kiss Daniellával érkezett a Hungaroringre. Hamar közös fotót készített David Coultharddal, lefotózta Daniellát Fernando Alonsóval, majd Bernie Ecclestone-nal készült róla kép.

Forrás:Facebook/ Sarka Kata

Miután Kata közzétette a képet, a kommentelők máris akcióba lendültek:

"Szerintem ő nem barátkozni akar" - írta valaki.

"Szerintem ezt a képet vedd le. Szét fognak csámcsogni" - tanácsolta egy másik kommentelő.

"Olyan, mint egy rossz cukros bácsi" - fogalmazott egy másik rajongó.

"Jaj, el se akar engedni" - írta egy másik kommentelő.

A Vajna-házaspár helikopterrel utazott a Hungaroringrehttp://www.life.hu/sztarok/20150725-vajna-timea-helikopterrel-szallt-a-magasba.html„On the way to Formula 1”, azaz úton a Forma1-re. Ilyen kiírással tett közzé egy videót Vajna Tímea, ahol a magasba emelkednek egy helikopterrel.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián harisnyát öltötthttp://www.life.hu/sztarok/20150725-berki-krisztian-harisnyat-oltott.htmlBerki Krisztián nagyon testhezálló darabban mutatta meg izmos lábait. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVéget ért az amerikai álom - hazaköltözött a sikeres hegedűművész, Edvin Martonhttp://www.life.hu/sztarok/20150723-veget-ert-az-amerkai-alom-hazakoltozott-s-sikeres-zenesz-edvin-marton.htmlKét 2 ev tavollet utan hazatért Edvin Marton és családja Amerikából, ahová egy komoly, két éves zenei szerződés kötötte. A hegedűművész mégsem marad folyamatosan itthon, Bécsben kapott újabb, jelentős felkérést. Költözniük már nem kell! TV + Sztárok--Világsztárokat tanít teniszezni Amerikában Noszály Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20150724-noszaly-sandor-vilaghiru-uzletembereket-oktat-amerikaban.htmlRemekül érzi magát a bőrében az egykori Nagy Ő. Túl van a magánéleti válságon, és Los Angelesben tanít teniszezni embereket, köztük több világhírű üzletembert is.TV + SztárokOrigo20 befejezetlen Michael Jackson-dalt találtakhttp://www.life.hu/sztarok/20150724-michael-jackson-20-befejezetlen-dalat-talaltak-meg-a-szamitogepen.htmlHabár már hat éve halott a pop királya, még mindig feltűnést tud kelteni a zeneiparban. Hangmérnöke jelentette be csütörtökön, hogy 20 befejezetlen számot talált a sztár számítógépén.TV + Sztárok--Eltűnt a médiából Gáspár Evelin: Aggódnunk kéne?http://www.life.hu/sztarok/20150724-gaspar-evelin-eltunt-a-mediabol.htmlA rajongók már aggódnak Gáspár Evelinért, aki napok óta nem ad hírt magáról közösségi oldalain. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.