Rárepültek a celebek Jenson Buttonra

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Kocsis Tibor Zséda Jenson Button Forma-1 Kulcsár Edina Tolvai Renáta autóversenyző Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos Forma-1-es versenyző, Jenson Button kedvéért több közismert hazai sztár is megjelent egy belvárosi pubban. Mindenki szelfizni akart a pilótával!

A Forma-1-es pilóta a felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő kampány arcaként látogatott el egy étterembe, ahol már izgatottan vártak rá hazánk ismert arcai, Kulcsár Edina, Kocsis Tibor, Tolvai Reni és Baronits Gábor.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Ők azok a szerencsések, akik lehetőséget kaptak egy közös fotóra a világsztárral. A remek képek pillanatokon belül kikerültek a közösségi oldalra.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Zsédának nem csak egy közös pillanat jutott. Az énekesnő annyira szerencsésnek bizonyult, hogy hosszabb ideig kettesben lehetett az autóversenyzővel. Az énekesnő és a pilóta együtt érkeztek az eseményre egy McLaren sportautóval, amelyet személyesen Jenson Button vezetett.

Hogy miről beszélgettek az úton, hamarosan eláruljuk! Végül a közös program befejezéseként a tortát is együtt vágták fel Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Ők azok a magyar sztárok, akik egyidősek a Forma-1-gyel!http://www.life.hu/sztarok/20150723-ok-egyidosek-a-forma-1-el.htmlEgy szempillantás alatt elrepült 30 év, mióta a Forma–1-es autóverseny betette lábát hazánkba. Egy egész generáció nőtt fel az első autóverseny óta, számukra teljesen természetes, hogy nálunk is megrendezik a világ legnagyobb száguldó cirkuszát. Nézd meg, kik ők, akik egyidősek a Forma–1-gyel.TV + Sztárok--Irigyeljük! Két gyerek után megmutatta alakját Béres Alexandra http://www.life.hu/sztarok/20150723-ket-gyerek-utan-megmutatta-alakjat-beres-alexandra.htmlMásodik kislánya születése óta először állt füdrőruhában fényképezőgép elé Béres Alexandra és egyből címlapra is került. TV + SztárokDolgos ujjai vannak Horváth Évának - Megfejt egy kecskéthttp://www.life.hu/sztarok/20150722--horvath-eva-laktozerzekeny-megis-sajtot-eszik.htmlHorváth Éva egy igazi vagány nő, aki bebizonyította, hogy a kifutók világa mellett akár egy gazdaságban is megállná a helyét. Megfejt egy kecskét, majd sajtot készített a tejéből.TV + Sztárok--Rékasi Károly először beszélt balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150724-rekasi-karoly-ennyire-emlekszik-a-balesetbol.htmlRékasi Károly elmesélte, mire emlékszik a kórházban töltött időből. TV + Sztárok--Megdöbbentő hasonlóság: Sarka Kata úgy néz ki, mint Szabó Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20150724-sarka-kata-ugy-nez-ki-mint-szabo-erika-a-baratok-koztbol.htmlA Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata, akinek a minap gyógyult meg lázbetegségéből a kisfia, cuki fotót tett közzé közösségi oldalán Dávidkáról, és kutyusukról, Milláról.TV + Sztárok--Gombos Edina Miamiban luxusnyaral a családjával: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20150724-gombos-edina-a-tv2-sztarja-miamiban-nyaral-a-csaladjaval-cuki-fotokat-posztolt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap tengerentúli vakációra indult a szépséges művorvezető és családja. Most pedig azt is megcsodálhatjuk, hogyan érzik magukat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.